Kriminalai (2016-11-25)

Apvogė
Lapkričio 21 d. apie 11 val. šakietė, gyvenanti Šaulių g., pasigedo jai priklausančio vaikiško vežimėlio, kurį buvo palikusi daugiabučio namo laiptinėje. Nuostolis 300 eurų.

Lapkričio 22 d. policija gavo pranešimą, kad 9 val. darbuotojas, atvykęs į darbo vietą, esančią Lukšių mstl. Tatarės g., pastebėjo, jog iš užrakintos patalpos, nukirpus pakabinamą spyną, patekta į patalpą ir dingę jam priklausantys įrankiai: skersinės staklės, 3 vnt. komplektų akumuliatorinių suktukų, akumuliatorinis pjūklas, elektrinis diskinis pjūklas, elektrinis kompresorius, orinio pistoleto viršus, perforatorius, lazerinis nivelyras. Nuostolis 2950 eurų. Turtas buvo nedraustas.
 
Mirė
Lapkričio 21 d. policijai pranešta, kad apie 16 val. Gelgaudiškio mstl. Mokyklos g. rastas pasikoręs vyras (79 m.) be išorinių smurto žymių.

Lapkričio 22 d. policija gavo pranešimą iš vyro, kuris pranešė, kad apie 11 val. atvykęs pas savo dėdę (47 m.), gyvenantį Gelgaudiškio mstl. Nemuno g., kambaryje rado jo kūną. Po pirminės apžiūros smurto žymių nematyti, kūnas perduotas Valstybinės teismo medicinos tarnybos Jurbarko poskyrio ekspertui mirties priežasčiai nustatyti.

Negavo prekių
Lapkričio 22 d. Šakių gyventoja (31 m.) policijai pranešė, kad spalio mėnesį, pervedusi 140,90 eurų už du BMW sportinius kostiumus, kuriuos užsisakė socialinio tinklo facebook paskyroje „Tavo Draugė“, negavo užsakytų prekių ir neatgavo pinigų. Pardavėjas į pirkėjos žinutes ar skambučius neatsako.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.