Dingusį slavikietį pareigūnai surado gulintį laukuose

Gruodžio 7 d. naktį pareigūnai surado neblaivų Slavikų seniūnijos gyventoją, kuris prarado orientaciją ir prigulė laukuose už dviejų kilometrų nuo namų. Pasieniečiai jo ieškojo termovizoriumi ir naktinio matymo prietaisu.

Gruodžio 6 d. prieš pat vidurnaktį valstybinės apsaugos sienos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinės Šilgalių užkardos pasieniečiai iš policijos gavo prašymą padėti surasti dingusį 63-ejų Slavikų seniūnijos gyventoją. Pasieniečius policininkai informavo, kad į komisariatą paskambino dingusiojo žmona ir pranešė, kad būdamas neblaivus jos vyras išėjo iš namų nežinoma kryptimi ir ilgai negrįžta. Moteris teigė, kad buvo susisiekusi su sutuoktiniu telefonu. Būdamas apsvaigęs nuo alkoholio šis kalbėjo, kad naktį visai nesiorientuoja, kur esantis, kad blaškosi nežinomoje vietovėje ir neranda kelio namo.
 
Policijos pareigūnai techninėmis priemonėmis nustatė apytikslę telefono, kuriuo kalbėjo pradingėlis, vietą. Į čia tarnybiniais visureigiais iškart nuskubėjo du Šilgalių užkardos pasieniečių ekipažai. Kartu su policininkais netoli Slavikų kaimo buvo pradėta dingusio vyro paieška. Tam pasieniečiai panaudojo šilumą skleidžiančius objektus fiksuojantį termovizorių ir naktinio matymo prietaisą.

Po valandą trukusių paieškų bendromis pasieniečių ir policininkų pastangomis vyras aptiktas gulintis laukuose. Nuo šios vietos iki jo namų Slavikuose – maždaug du kilometrai. Pareigūnai teigė, kad žmogus nebuvo praradęs sąmonės. Jie mano, kad tik laiko klausimas, kiek vyras dar būtų gyvas, – spaudė septynių laipsnių šaltis.

Pasieniečiai apžiūrėjo neblaivų pilietį, o kadangi jis pats atsisakė medikų pagalbos, VSAT pareigūnai savo tarnybiniu visureigiu parvežė jį namo ir perdavė žmonai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.