Kriminalai (2016-12-13)

Apvogė
Gruodžio 7 d. policijai pranešta, kad apie 7 val. darbuotoja, atėjusi į parduotuvę, esančią Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Panovių kaime, pastebėjo, kad du parduotuvės lango stiklai yra išmušti ir paimta įvairių prekių. Nuostolis tikslinamas. Parduotuvėje signalizacijos ar vaizdo kamerų nėra.

Gruodžio 9 d. apie 12 val. šakietė (55 m.), gyvenanti Šakiuose V. Kudirkos gatvėje, grįžusi į namus pastebėjo, kad sulaužius durų spyną įsibrauta į butą ir pavogta 148 eurai ir auksinis žiedas. Nuostolis 328 eurai. Turtas nedraustas, bute signalizacija neįrengta.

Mirė
Gruodžio 8 d. apie 23 val. Lekėčių seniūnijos Pavilkijo kaime rastas vyro (63 m.) kūnas be išorinių smurto žymių.
 
Smurtavo
Gruodžio 9 d. policija gavo pranešimą, kad Gelgaudiškio sen. Pajotijo kaime neblaivus (3,62 prom. alkoholio) gyventojas (38m.) smurtavo prieš neblaivią (3,69 prom. alkoholio) sugyventinę (40 m.), kuriai medikai nustatė smegenų sukrėtimą.
Gruodžio 11 d. apie 9 val. policijai pranešta, kad Barzdų seniūnijos gyventojas (54 m.) smurtavo prieš sugyventinę (54 m.). Šakių ligoninėje nukentėjusiajai diagnozuota galvos žaizdos ir neblaivumas (0,33 prom. alkoholio), įtariamajam taip pat nustatytas girtumas (1,56 prom. alkoholio). Jis sulaikytas.

Apgadino
Gruodžio 9 d. į policiją kreipėsi Griškabūdžio seniūnijos Rygiškių kaimo gyventojas (49 m.) ir pranešė, kad kaimynas sugadino pranešėjo palydovinę anteną. Nuostolis 50 eurų.

Užpuolė
Gruodžio 10 d. apie 17 val. Sintautų seniūnijos Piktžirnių kaimo ribose prie kelio Pilviškiai–Šakiai–Jurbarkas iš sustojusio automobilio „Audi“ iššokę trys nepažįstami vyrai panaudojo fizinę jėgą ir iš vyro (34 m.), gyvenančio Jurbarko rajono Smalininkų sen. Kazėnų kaime, atėmė mobiliojo ryšio telefoną „Nokia“ bei 40 eurų. Nuostolis 41,45 eurai.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.