Kriminalai (2017-01-17)

Smurtavo
Sausio 12 d. apie 7 val. namuose, Šakiuose, Papartynų gatvėje, vaikinas (20 m.) smurtavo prieš savo motiną (43 m.) bei savo seserį (17 m.).

Sausio 13 d. apie 1 val. nakties namuose, Griškabūdžio seniūnijos Šukėnų kaime, neblaivus (2,86 prom. alkoholio) vyras (34 m.) smurtavo prieš savo motiną (70 m.). Vyras išvežtas į Marių ligoninę.

Sausio 15 d. apie 17 val. gautas pranešimas, kad Kudirkos Naumiesčio gyventojas (51 m.), būdamas neblaivus, naudoja psichologinį smurtą prieš savo žmoną (47 m.). Įtariamasis sulaikytas.

Apgavo
Sausio 12 d. į policiją kreipėsi Šakių gyventoja (32m.) ir pranešė, kad laikotarpiu 2016-07-29–2016-09-29 ji keletą kartų už įvairius internetu įsigyjamus drabužius pravedė pinigus moteriai, tačiau iki šiol didesnės dalies prekių negauna ir pinigai negrąžinami, su pinigus gavusia moterimi susisiekti nepavyksta. Nuostolis 295 eurai.
 
Pasigedo
Sausio 13 apie 9 val. moteris (77 m.) parduotuvėje, kuri yra Šakiuose V. Kudirkos gatvėje, pasigedo savo piniginės, kurioje buvo 170 eurų, asmens dokumentai ir nuolaidų kortelės.

Mirė
Sausio 14 d. apie 1 val. nakties namuose, Lukšių mstl., rasta mirusi moteris (94 m.). Pirminiais duomenis, nukrito nuo laiptų.

Avarija
Sausio 14 d. apie 8 val. Gelgaudiškio seniūnijos Pajotijų kaimo ribose lengvasis automobilis „Audi A4“, vairuojamas blaivaus vyro (31 m.), gyvenančio Gelgaudiškyje, partrenkė važiuojamąja kelio dalimi ėjusį neblaivų pėsčiąjį (37 m.), gyvenantį Šakiuose. Medikai jam nustatė rankos lūžius, pilvo sumušimą, trauminį šoką bei politraumą.

Grasino
Sausio 14 d. apie 11 val. į Marijampolės apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Šakių rajono Policijos komisariatą kreipėsi vyras (51 m.), kuris pranešė, kad tą pačią dieną apie 2 val. pas jį į namus Lekėčių seniūnijos Naidynės kaime atėjo neblaivus gretimo kaimo gyventojas (55 m.), kuris, grasindamas susidoroti, lauko virtuvėje iš neteisėtai laikomo medžioklinio šautuvo iššovė vieną kartą į lubas bei ginklą nukreipė į jį. Grumtynių metu vyras ginklą atėmė ir vėliau perdavė policijos pareigūnams.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.