Už vertingą informaciją – atlygis

Policija primena, kad suteikus vertingos informacijos apie nusikalstamas veikas, kuriomis daroma žala valstybei, gyventojai už tai gali gauti atlygį.

Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, kad suteikus vertingos informacijos policijai apie nusikalstamas veikas, pavyzdžiui, kontrabanda, neteisėta akcizinių prekių apyvarta, sukčiavimas, neteisėtas praturtėjimas, korupcija ir kt., dėl kurios buvo užkirsta, išaiškinta ir nutraukta nusikalstama veika, gyventojai gali gauti nuo 500 iki 14 000 eurų atlygį.
 
Motyvuotą rašytinį pasiūlymą dėl atlyginimo asmeniui už suteiktą naudingą informaciją rengia policijos įstaigos padalinys, atliekantis ar atlikęs ikiteisminį tyrimą.

Siekdami pagerinti policijos ir visuomenės bendradarbiavimą bei užkirsti kelią ekonomikos, verslo tvarkos, finansų sistemos ar korupcinio pobūdžio nusikalstamoms veikoms, kuriomis daroma žala valstybei, pareigūnai ragina gyventojus nelikti abejingus ir turint vertingos informacijos, kuri padėtų išaiškinti nusikalstamas veikas, apie tai pranešti anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 5) 272 5372, (8 343) 912 60, elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.