Kriminalai (2017-02-21)

Apvogė
Vasario 13 d. Vilkaviškio sav. Pilviškių mstl. gyventojas (71 m.) policijai pranešė, kad vasario 11d., nuvykęs į jam priklausančią sodybą Griškabūdyje, pastebėjo, jog buvo įsibrauta į ūkinius pastatus ir pagrobti du elektros varikliai, medinės svarstyklės su svarmenimis, skardiniai loveliai. Nuostolis 300 eurų.

Vasario 16 d. gelgaudiškietis (23m.) policijai pranešė, kad apie 8 val. pastebėjo, jog iš Gelgaudiškyje Mokyklos g. prie namo stovėjusio nerakinto automobilio „Renault Megane“ buvo pavogti daiktai: automagnetola, benzininis pjūklas, 2 įrankių komplektai, 5 l plastikinė talpa su alyva. Nuostolis 625 eurai. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.
 
Vasario 17 d. gautas pranešimas, kad apie 16 val. grįžęs į namus, esančius Šakių seniūnijos Kumpupių kaime, asmuo pastebėjo, kad, išlaužus terasos duris, buvo patekta į namo vidų ir pavogtas juvelyrinis dirbinys, lygiavamzdis šautuvas, apgadintas kitas namų turtas. Nuostolis tikslinamas.

Smurtavo
Vasario 13 d. apie 18 val. policija gavo pranešimą, kad Šakiuose V. Kudirkos g., namuose, nepilnamečių vaikų (14 m. ir 13 m.) atžvilgiu galimai naudojamas fizinis ir psichologinis smurtas.

Mirė
Vasario 14 d. apie 9 val. gautas pranešimas, kad savo namuose, esančiuose Žvirgždaičių seniūnijos Pavingrupių kaime, rastas vyro (53 m.) kūnas be išorinių smurto žymių.

Dingo
Vasario 14 d. policijai pranešta, kad vasario13 d. apie 19 val. iš VšĮ Šakių vaikų globos namų išėjo globotinis (17 m.) ir iki šiol negrįžo, jo buvimo vieta yra nežinoma. Vaikinas yra apie 172 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, šviesių trumpiau kirptų šonuose plaukų. Vilkėjo tamsios spalvos sportinę aprangą.

Sumušė
Vasario 18 d. apie 23 val. Griškabūdyje du nepažįstami asmenys sumušė neblaivų (1,82 prom. alkoholio) Barzdų seniūnijos gyventoją (20 m.), kuriam medikai nustatė kaktos ir nosies sumušimą.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.