Prisiekė dvi pareigūnės

Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate (VPK) gegužės 2-ąją prisiekė dvi jaunosios policijos pareigūnės. Gineta Sutkutė darbuosis mūsų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriuje.

Šiais metais baigusios Mykolo Romerio universiteto Viešojo saugumo fakultetą merginos dirbs Marijampolės apskrities VPK tyrėjomis: Deimantė Eskytė – Jurbarko rajono policijos komisariato Veiklos skyriuje, o Gineta Sutkutė – Šakių rajono policijos komisariato Reagavimo skyriuje.
 
„Priesaika – visam gyvenimui. Ji jums pirmoji ir pati svarbiausia – jūs prisiekiate būti ištikimos Lietuvos Respublikai, gerbti ir vykdyti jos Konstituciją ir įstatymus, negailėti jėgų gindamos žmogaus teises ir laisves. Tegul ilgai ji išlieka jūsų širdyse“,– kalbėjo Marijampolės apskrities VPK viršininko pavaduotojas, einantis viršininko pareigas Harimantas Poškevičius.

Marijampolės policijos kapelionas kunigas Remigijus Gaidys dovanojo prisiekusios pareigūnės po psalmių knygą. Linkėjo ją atsiversti ne tik tada, kai bus sunku, bet ir kai bus lengva. Sveikindamas jaunąsias pareigūnes kapelionas taip pat pabrėžė, jog priesaika – rimtas dalykas, ir Šventame rašte parašyta: „Be reikalo neprisiek.“

„Prisiekti dera Dievui, Artimui, Tėvynei. Blogį nugalėkit gerumu ir stiprybe“, – linkėjo kapelionas.

Jaunąsias pareigūnes taip pat pasveikino ir sėkmės tarnyboje joms palinkėjo Marijampolės apskrities VPK ir viršininko pavaduotojas Alfredas Bartkus.

Merginos, kurios tapti pareigūnėmis svajojo nuo pat vaikystės, džiaugiasi, jog pagaliau svajonės išsipildė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.