Kriminalai (2017-05-16)

Apvogė
Gegužės 11 d. į policiją kreipėsi moteris (47 m.) ir pranešė, kad gegužės 10 d. vakare buvo apvogta jai priklausanti negyvenama sodyba, esanti Šakių seniūnijos Mišiurkės kaime. Į namą patekta nulupus durų spyną. Pavogti metaliniai ūkio padargai. Nuostolis 300 eurų.
Gegužės 12 d. Vilniuje gyvenanti moteris (90 m.) pastebėjo, kad apvogta jai priklausanti sodyba, esanti Šakių seniūnijos Duobiškių kaime. Į namą patekta atplėšus rūsio duris; pavogti įvairūs namų apyvokos daiktai (žoliapjovė, bulvių tarkavimo mašina, keptuvė, puodai ir kt.). Nuostolis 410 eurų. Turtas nedraustas, apsauginė signalizacija neįrengta. Iš sodybos jos šeimininkė išvyko praeitų metų lapkričio mėnesį. Kad praviros rūsio durys, kaimynas savininkei pranešė šių metų balandžio viduryje.
 
Sumušė
Gegužės 13 d. apie 17 val. namuose, Kudirkos Naumiesčio Vilties g., neblaivų (2,27 prom.) vyrą (43 m.) sumušė neblaivus (2,71 prom.) jo brolis (51 m.)

Mirė
Gegužės 13 d. apie 6 val. sodybos, esančios Griškabūdžio seniūnijoje, ūkiniame pastate rastas miręs vyras (23 m.), kūnas be išorinių smurto žymių.

Pasipriešino
Gegužės 13 d. apie 17 val. Šakių rajono policijos komisariato pareigūnams pagal gautą iškvietimą dėl smurto artimoje aplinkoje nuvykus į Gelgaudiškio mstl. Suvalkiečių gatvę, ten buvęs vyras (60 m.) pasipriešino policijos pareigūnui – rankomis sugriebęs už tarnybinės uniformos liemenės, jį pastūmė į sieną ir du kartus koja spyrė policijos pareigūnui į kairę koją bei aktyviais veiksmais vengė būti sulaikomas, keikė pareigūnus necenzūriniais žodžiais ir grasino susidorojimu, todėl buvo panaudoti kovinių imtynių veiksmai ir spec. priemonės. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.