Žūklės varžybose varžėsi pasieniečiai

Jubiliejinėse, dvidešimtą kartą Pagėgių rinktinės surengtose tradicinėse Valstybinės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnų ir darbuotojų sportinės žūklės plūdine meškere varžybose dalyvavo ir mūsų rajone esančių Rociškių, Kudirkos Naumiesčio bei Šilgalių užkardų atstovai.

Šilutės rajone, Rusnėje, prie Skirvytės upės, gegužės 19 d. vykusiose varžybose dalyvavo 18 žvejų komandų. Žvejai galėjo naudoti bet kokius augalinius ir gyvulinius masalus ir pašarus, išskyrus gyvas žuveles. Varžybos vyko nuo ankstaus ryto ir truko 4 val.
 
Laukdami rezultatų VSAT pareigūnai vaišinosi pasieniečių koše bei žuviene, kurią dosniai dalino Vileikių užkardos darbuotojai.

Paaiškėjo, kad šiemet komandos Skirvytėje sužvejojo 927 žuvis.

Komandinėje įskaitoje trečia vieta visus nustebino žvejai iš Pagėgių rinktinės Šilgalių užkardos (Slavikų sen.), jie sugavo 5,43 kg žuvies. Jos nariai – Andrius Bataitis, Giedrius Strakauskas, Povilas Šalavičius – pelnytai gali džiaugtis prizine vieta.

Daugiausia žuvies skaičiuojant vienetais šiemet pagavo Simonas Paičius iš Rociškių užkardos (Sudargo sen.), jis išviliojo savo masalais iš Skirvytės net 139 žuvis.

Komandinių ir asmeninių varžybų prizininkus apdovanojo Pagėgių rinktinės vado pavaduotojas Štabo viršininkas Vytautas Dabulskis. Geriausiems žvejams buvo įteiktos taurės, medaliai, Pagėgių rinktinės diplomai, suvenyrai ir prizai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.