Už vertingą informaciją – atlygis

Policijos pareigūnai ragina gyventojus nelikti abejingus ir turint vertingos informacijos, kuri padėtų išaiškinti nusikalstamas veikas, apie tai pranešti pareigūnams. Suteikus vertingą informaciją policijai, šie žada atlygį iki 14 tūkst. eurų.

Siekdami pagerinti policijos ir visuomenės bendradarbiavimą bei užkirsti kelią ekonomikos, verslo tvarkos, finansų sistemos ar korupcinio pobūdžio nusikalstamoms veikoms, kuriomis daroma žala valstybei, pareigūnai ragina gyventojus nelikti abejingus ir turint vertingos informacijos, kuri padėtų išaiškinti nusikalstamas veikas, apie tai pranešti 112 arba elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
Suteikus vertingą informaciją policijai apie nusikalstamas veikas, kuriomis daroma žala valstybei (pvz., kontrabanda, neteisėta akcizinių prekių apyvarta, sukčiavimas, neteisėtas praturtėjimas, korupcija ir kt.), dėl kurios buvo užkirsta, išaiškinta ar nutraukta nusikalstama veika, gyventojai gali gauti atlygį iki 14 tūkst. eurų.

Kaip informavo Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, motyvuotą rašytinį pasiūlymą dėl atlyginimo asmeniui už suteiktą naudingą informaciją rengia policijos įstaigos padalinys, atliekantis ar atlikęs ikiteisminį tyrimą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.