Kviečia tapti policijos rėmėju

Rajono policijos pareigūnai džiaugiasi svariu ir matomu policijos rėmėjų darbu kuriant saugią gyvenamąją aplinką ir kviečia visus aktyvius gyventojus jungtis į policijos rėmėjų gretas.

Šiuo metu Šakių rajono policijos komisariate yra 11 suaugusių policijos rėmėjų. Kaip teigė Šakių bendruomenės pareigūnė Aušra Mockevičiūtė, pagrindinės jų funkcijos yra kartu su policijos pareigūnais saugoti viešąją tvarką, prižiūrėti eismo saugumą ir užkirsti kelią nusikaltimams, kitiems teisės pažeidimams, padėti juos atskleisti.
 
„Mūsų policijos rėmėjai, vadovaudamiesi Lietuvos policijos rėmėjų įstatymu, kartu su policijos pareigūnais patruliuoja, reaguoja į iškvietimus, dalyvauja prevencinėse akcijose. Ši veikla yra grynai savanoriška, už tai nėra mokama alga. Skatinu tapti policijos rėmėjais todėl, kad manau, jog neužtenka tik kalbėti, verkti, kaip pas mus viskas blogai, pradėkime realiais darbais daryti, kad mūsų aplinka taptų saugesnė, padėkime policijos pareigūnams. Tai vienintelė proga pamatyti „policijos virtuvę“ iš arti, pajusti realiai visus pavojus ir netikėtumus, gal kažkas supras, koks tas policijos darbas, gal kažkam ši profesija patiks ir jis taps mūsų kolega“, – teigė A. Mockevičiūtė.

Apie galimybę tapti policijos rėmėju informaciją teikia bendruomenės pareigūnė A. Mockevičiūtė, tel. 8 640 35 325, 8 700 63 208, el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.