Tragiška paieškos baigtis: nepilnametis negyvas

Birželio 25 d. pavakarę pasklido žinia, kad iš namų išėjo ir negrįžta Gelgaudiškio seniūnijos Stanaičių kaimo gyventojas, gimęs 2000m. Ieškoti nepilnamečio policija pradėjo dar tą patį vakarą. Deja, antradienio pavakarę policija išplatino pranešimą, kad vaikinas rastas negyvas.

Kaip sakė Gelgaudiškio seniūnijos seniūnas Vincas Dabravolskis, ieškoti nepilnamečio buvo mestos didelės policijos pajėgos – virš šalia esančio miško kilo policijos sraigtasparnis, pareigūnai vaikino ieškojo su apmokytais policijos šunimis. Dingusio žmogaus buvo ieškoma ir netoliese esančiame tvenkinyje. Prie paieškos antradienį prisidėjo ir seniūnijos gyventojai, septyniolikmečio draugai, artimieji. Kitoje netoli namų esančio miško pusėje jaunuolį atsitiktinai surado du medžiotojai,  kurie atvyko apsižiūrėti medžioklės plotų prie savo medžioklės bokštelio. Dirstelėję į pamiškę, vyrai pamatė kraupų vaizdą – tolumoje kabojo žmogaus kūnas.
 
Šeima gyveno vienkiemyje netoli Pankliškės miško. Vaikinas gyveno kartu su mama, jo tėvas gyvena atskirai. Anot seniūno, šeima seniūnijos darbuotojams yra žinoma kaip tvarkinga. Neoficialiais duomenimis, jaunuolis turėjo ir sveikatos problemų. Kalbėdamas apie jo asmenybę, seniūnas sakė, kad septyniolikmetis buvo ramaus būdo, nekonfliktiškas, kaip ir daugelis šių dienų jaunimo, daug laiko praleidžiantis prie kompiuterio. Socialiniame tinkle „Facebook“ savo asmeniniame profilyje vaikinas jau kurį laiką dalinosi žinutėmis apie vienatvę, kad jaučiasi niekam nereikalingas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.