Kriminalai (2018-09-18)

Smurtavo
Rugsėjo 14 d. 11.10 val. viešoje Kudirkos Naumiesčio sen. Bublelių kaimo vietoje du asmenys tyčiojosi bei sumušė Lekėčių sen. Sirvydų kaimo gyventoją (gim. 1999 m.), taip pažeidė viešąją tvarką ir sukėlė merginai fizinį skausmą.
Rugsėjo 14 d. 20.00 val. prieš Šakių miesto J. Basanavičiaus gatvės gyventoją (gim. 1951 m.) savo namuose smurtavo sugyventinis (gim. 1958 m.). Vyras pasišalino.

Vairavo neblaivūs
Rugsėjo 15 d.17.17 val. policija gavo pranešimą, kad Slavikų sen. Juškakaimio kaime pastebėtas nuo kelio nuvažiavęs automobilis „VW Passat“. Šalia minėto automobilio stovėjo šio kaimo gyventojas (gim. 1967 m.). Pirminiais duomenimis, šis vyras, važiuodamas jam priklausančiu automobiliu „VW Passat“, nesuvaldė transporto priemonės ir nuvažiavo nuo kelio sankasos. Vyrui nustatytas 2,58 prom. girtumas. Automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę.
Rugsėjo 16 d. policija gavo VSAT Kudirkos Naumiesčio pasienio užkardos specialisto pranešimą, kad apie 13.20 val. Kudirkos Naumiestyje Šakių gatvėje sustabdytas automobilis „Opel Astra“, kurį vairavo asmuo (gim. 1963 m.), gyvenantis Kudirkos Naumiesčio sen. Būblelių kaime. Vairuotojui nustatytas 2,08 prom. girtumas.
 
Įsilaužė
Rugsėjo 16 d. policija gavo Vilniaus gyventojos (gim. 1963 m.) pranešimą, kad 10.00 val. pastebėjo, jog yra apgadintos jai priklausančios sodybos, esančios Lukšiuose, gyvenamojo namo, garažo ir ūkinio pastato durų spynos, išdaužtas ūkinio pastato langas bei patekta į gyvenamojo namo vidų. Nuostolis 160 eurų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.