Susipyko su drauge ir neblaivus sėdo prie vairo

Kidulių gyventojas J. S. birželio 24 d. rytą neblaivus vairavo automobilį ir policijos pareigūnų buvo sulaikytas ties Būblelių kaimu. Vyriškis užsidirbo areštą, neteko ne tik automobilio, bet ir teisės dvejiems metams vairuoti automobilį.

Teisme J. S. pasakojo, kad birželio 23 d. vakare nuvyko pas draugę į Vilkaviškio r. Su kompanija vartojo alkoholinius gėrimus. Po barnio su drauge, jau birželio 24 d. naktį, automobiliu „Audi A4 Avant“ nusprendė vykti namo į Šakių rajoną. Važiavo vienas ir ties Būblelių kaimo riba buvo sustabdytas policijos pareigūnų. Alkotesteriu vyrui buvo nustatytas 1,61 prom. girtumas. Šakių ligoninėje jo kraujo mėginyje rasta 1,66 prom. alkoholio.
 
Teisme J. S. tvirtino, kad dėl tokio savo elgesio labai gailisi.

Teismas nustatė, kad J. S. suvokė ir suprato, jog daro priešingą teisei veiką – nutarė vairuoti ir vairavo automobilį iš karto po alkoholinių gėrimų vartojimo, šiurkščiai pažeidė priimtinas elgesio normas, vairuodamas transporto priemonę būdamas neblaivus rizikavo kitų asmenų sveikata ir gyvybe.

Teismas pripažino J. S. kaltu ir skyrė 30 parų arešto bausmę, paskirtą bausmę sumažinus vienu trečdaliu, buvo paskirta galutinė bausmė – dvidešimt parų arešto.

J. S. uždrausta naudotis teise vairuoti transporto priemones dvejus metus. Automobilis „Audi A4 Avant“ konfiskuotas ir perduotas valstybės nuosavybėn.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.