Kriminalai (2018-10-05)

Vagystės
Spalio 1 d. apie 17 val. pas pareiškėją (g. 1931 m.) į namus, esančius Šakių sen. Giedručių k., atvyko du vyriškiai, kurie prisistatė esą gruzinų tautybės ir iš jos namų pavogė 400 eurų.
Spalio 1 d. apie 18 val. vyras (g. 1972 m.) pastebėjo, kad išlaužus stiklo paketą įsibrauta į jam priklausantį sodo namelį, esantį Gelgaudiškyje Kriaušių 5-oji g., ir namelyje pasigedo dujinės viryklės su dujų balionu, špižinių rinkių viryklei, radijo imtuvo, katilo, 100 metrų dvigyslio kabelio, stalo įrankių, 0,5 litro ,,Alita‘‘ brendžio butelio. Taip pat apgadinta šašlykinės apdaila, sudaužyti lauke buvę šviestuvai.
Spalio 1 d. 20.10 val. gelgaudiškietis (g. 1987 m.) pastebėjo, kad išlaužus duris įsilaužta į jam priklausantį sodo namelį, esantį Gelgaudiškyje Kriaušių 5-oji g., bet dingusių daiktų nepastebėjo.
Spalio 2d. 09.27 val. gautas pranešimas, jog Šakių sen. Giedručių k., išdaužus antro aukšto gyvenamojo namo langą, patekta į gyvenamojo namo vidų bei iš jo pavogta įvairių daiktų. Nuostolis tikslinamas.  
 
Dingo
Spalio 2d. 00.23 val. gautas moters (g. 1984 m.) pranešimas, kad spalio 1 d. apie 13 val. iš namų, esančių Šakiuose Jaunystės takas g., išėjo dukra (g. 2005 m.) ir iki šiol negrįžo. Merginos požymiai: 161 cm ūgio, rudų iki pečių plaukų, smulkaus kūno sudėjimo, vilkėjo juodos spalvos džemperį su gobtuvu, su savimi turėjo tamsios spalvos kuprinę.

Apgavo
Spalio 3d. į policiją kreipėsi Kidulių sen. Valenčiūnų k. gyventojas (g. 1983 m.) ir pranešė, kad spalio 2d. pervedė 300 eurų už televizorių LG 55UJ750V, tačiau iki šiol televizoriaus negavo ir su pardavėju susisiekti nepavyksta.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.