Avarijoje nukentėjo trys žmonės

avarija nissan audi
Nuotr. Kaktomuša susidūrus automobiliams trys žmonės išvežti į ligoninę, abu automobiliai stipriai apgadinti.


Pirmadienio popietę kelyje Šakiai–Bridžiai kaktomuša susidūrė du automobiliai. Įvykio metu nukentėjo trys žmonės.
 
Kaip informavo Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, lapkričio 5 d. 14 val. 45 min. kelyje Šakiai–Bridžiai (Bridžių k. ribose) susidūrė priešais važiavę automobiliai „Nissan X-Trail“, vairuojamas 1968 m. gimusio lekėtiškio, ir „Audi A4“, vairuojamas Kaune gyvenančio vyro (gim. 1983 m.).

Liudininkų teigimu, „Nissan X-Trail” automobilis lenkė ta pačia kryptimi važiuojantį sunkvežimį ir išvažiavęs į priešingą eismo juostą susidūrė su priešais atvažiuojančia „Audi A4“.

Į eismo įvykio vietą buvo skubiai iškviesti medikai ir kitos specialiosios tarnybos. Pagal pirminį pranešimą gauta informacija, kad po įvykio automobilyje galimai prispaustas žmogus, tačiau ši informacija nepasitvirtino. Vienam nukentėjusiam buvo uždėtas kaklo įtvaras, vyriškį ugniagesiai iškėlė iš automobilio ir perdavė medikams.

Eismo įvykio metu buvo sužaloti abiejų automobilių vairuotojai bei automobilio „Audi A4“ keleivė (gimusi 1984 m., gyv. Kaune).

Šakių ligoninėje „Nissan X-Trail“ automobilio vairuotojui diagnozuota atviras dešiniojo šlaunikaulio lūžimas, trauminis pneumotoroksas, jis paguldytas į reanimacijos skyrių. Automobilio „Audi A4“ vairuotojui diagnozuota dešinės alkūnės plėštinė žaizda, daugybiniai viso kūno sumušimai ir nubrozdinimai, suteikus medicininę pagalbą, jis buvo išleistas į namus. Automobilio „Audi A4“ keleivei medikai nustatė dešinės rankos delnakaulio lūžį. Suteikus pagalbą ji taip pat buvo išleista į namus.

Ugniagesiai nuvalė kelio dangą, po kurią buvo pasklidusios automobilių detalės bei išsilieję tepalai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.