Keliuose išbandymai nesiliauja – nukentėjo du eismo dalyviai

avarija girenai
Nuotr. Sausio 23 d. 7.57 val. Girėnų kaime, susidūrus dviem automobiliams, eismo įvykio metu nesmarkiai nukentėjo vienas žmogus, kuriam buvo sumušta galva.

Nuo praėjusio pirmadienio iki ketvirtadienio ryto rajono keliuose situacija šiek tiek pagerėjo – keliai tapo sausi, neapsnigti, tik kai kurios atkarpos padengtos suvažinėtu sniegu. Eismo sąlygos žiemiškos, bet, pasirinkus saugų greitį, tikslą pasiekti galima be skaudžių pasekmių.
 
Tiesa, eismo įvykių netrūksta. Tą parodo per nepilnas keturias paras įvykę net keturi eismo įvykiai. Sausio 21 d. 12.18 val. kelyje Šakiai–Kudirkos Naumiestis, netoli Sintautų miestelio, automobilis „Volkswagen“ nuslydo nuo kelio. Antradienio dieną rajone eismo įvykių nebuvo, tačiau trečiadienį įvyko netgi trys eismo įvykiai, kurių metu nukentėjo žmonės. Trečiadienio rytą 7.57 val.kelyje Šakiai–Kaunas Girėnų kaimo ribose susidūrė automobiliai „Volkswagen Golf“ ir „Toyota“. Eismo įvykio metu nukentėjo vieno automobilio vairuotojas, kuriam buvo sumušta ir nubrozdinta galva.

Trečiadienio popietę 15.37 val. pačiame Šakių miesto centre, V. Kudirkos ir Nepriklausomybės gatvių sankryžoje, automobilio „Mercedes-Benz“ vairuotojas kliudė pėsčiųjų perėja ėjusį šešiolikmetį. Eismo įvykio metu vaikinui buvo sumuštas dešinysis klubas, po medikų apžiūros jis buvo išleistas gydytis ambulatoriškai.  

Tą pačią dieną 17.37 val. Gerdžių kaime (Lukšių sen.) „BMW“ automobilis partrenkė stirną. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis.

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, trečiadienį mūsų šalies keliuose įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 15 žmonių.

Šiais metais eismo įvykiuose jau žuvo 17 žmonių, sužeista 238, nukentėjo 189.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.