Laiku pastebėjus ugnį, galima ją suvaldyti

Pirmadienį Kidulių sen. Meškinės kaimo gyventojas laiku pastebėjo, kad jo ūkyje pradeda siautėti ugnis, todėl laiku spėjo suvaldyti gaisrą ir didesnių pasekmių ūkis išvengė.

Apie 10 val. ryto ūkio šeimininkas pastebėjo, kad iš ūkinio pastato rūksta dūmai, ir išsikvietė pagalbą. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams degė ūkinio pastato kampas. Ūkinis pastatas medinis, stogas dengtas šiferiu, o viduje dar buvo ir šiaudų, ir gyvulių. Gaisro židinys ugniagesių netrukus buvo suvaldytas ir užgesintas, o jo metu sudegė tik 6 kv. m sienos ir 8 kv. m stogo perdangos. Taip pat apdegė apie dvi tonas šiaudų. Iš apdūmyto tvarto išvesti du veršeliai.
 
Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiasis inspektorius Gintaras Ščajavas sako, jog šeimininkas labai laiku pastebėjo gaisrą – priešingu atveju pasekmės būtų buvusios liūdnos, nes gretimais stovi netgi keletas medinių pastatų, o ir tas pats užsidegęs pastatas yra gana didelis. Gaisras, anot inspektoriaus, kilo nuo elektros instaliacijos gedimo – medinio pastato išorinėje pusėje buvo instaliuotas elektros lizdas, kuris ir buvo gaisro priežastis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.