Kriminalai (2019-06-17)

Vagystė
Birželio 13 d. apie 18.50 val. prie prekybos centro, esančio Šakiuose V. Kudirkos g., buvo pavogtas jaunuoliui (gim. 1998 m.) priklausantis dviratis „Mckenzie CS641816”. Nuostolis 200 eurų.

Vairavo neblaivūs
Birželio 13 d. apie 15 val. gautas pranešimas, kad Sintautų sen. Užsienių k. griovyje rastas automobilis „Opel Zafira”. Pirminiais duomenimis, automobilį vairavo Kudirkos Naumiesčio sen. Tarpučių I k. gyventojas (gim. 1963 m.), kuriam nustatyta 2,80 prom. girtumas. Automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę.
 
Birželio 15 d. apie 12.48 val. gautas pranešimas, kad kelyje Pilviškiai–Šakiai–Jurbarkas, Šakių r. sav. Matulių k., sustabdytas automobilis „Audi A4“, kurį vairavo apsvaigęs nuo alkoholio Tauragės gyventojas (gim. 1975 m.), jam nustatytas 1,94 prom. girtumas. Automobilis „Audi A4“ perduotas saugoti į aikštelę.

Birželio 16 d. gautas pranešimas, kad apie 21.45 val. Gelgaudiškyje buvo sustabdytas automobilis, kurį vairavo apsvaigęs nuo alkoholio vyras (gim. 1947m.). Pirmu tikrinimu nustatytas 2,63 prom.asmens girtumas, antru – 2,90 prom. girtumas. Automobilis perduotas saugoti į saugomą aikštelę, dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.