Keliuose pasipylė eismo įvykiai

avarija seat
Pirmadienio rytą kelyje Šakiai–Lekėčiai susidūrė du lengvieji automobiliai, vienas iš jų po susidūrimo buvo nublokštas į pakelę.


Prasidėjus intensyviam darbymečiui, Šakių policijos komisariato eismo įvykių suvestinėse taip pat pagausėjo pranešimų apie įvykius, susijusių su dažniau keliuose pasirodančia sunkiasvore ūkininkų technika. Ne išimtis ir praėjęs savaitgalis, kai vienas automobilis kliudė, o kitas atsitrenkė į važiuojančius traktorius.
 
Praėjusį šeštadienį apie 16 val. kelyje Šakiai–Kudirkos Naumiestis ties Bliūkiškių kaimu (Sintautų sen.) lengvasis automobilis „Citroen“ lenkdamas traktorių jį kliudė. Įvykio metu niekas nenukentėjo, o transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs.

Tą pačią dieną apie 19 val. Griškabūdžio seniūnijoje Galinių kaimo ribose į keliu važiuojantį traktorių „John Deere“ atsitrenkė automobilis „Volkswagen“. Į avariją pakliuvusiems vairuotojams dėl įvykio susitarti nepavyko, todėl teko kviesti policijos pareigūnus. Kaip paaiškėjo vėliau, į medikus kreipėsi ir viena šio eismo įvykio dalyvė, kuri avarijoje galimai buvo sužalota.

Be eismo įvykių, susijusių su sunkiasvore ūkininkų technika, netrūko ir kitų, kur automobiliai nulėkė į griovius ar susidūrė. Šeštadienį apie 18 val. policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad Gerdžių kaime (Lukšių sen.) į griovį nuvažiavo automobilis „Toyota“. O tos pačios dienos vakare, apie 22 val., Gelgaudiškyje prie prekybos centro „Aibė“ automobilis „Audi“ atsitrenkė į medį.

Pirmadienį apie 12 val. Margavos kaime (Kriūkų sen.) automobilis „Audi“ nuvažiavo nuo kelio. Pirmadienio vidurdienį Šakių mieste Banaičio gatvėje susidūrė du automobiliai – „Audi“ ir „Mazda“. Pirminiais duomenimis, visų šių įvykių metu niekas nenukentėjo.

Iš viso Šakių rajono policijos komisariatas praėjusį savaitgalį gavo 70 įvairių pranešimų.  

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.