Per šventes keliuose netrūko eismo įvykių

avarija oro pagalves
Per Žolinės šventę rajone dviejuose eismo įvykiuose susidūrė automobiliai, nesmarkiai nukentėjo ir žmonės. Asociatyvi archyvo (D. Pavalkio) nuotr.


Per Žolinės šventę ir savaitgalį netrūko eismo įvykių keliuose – susidūrė automobiliai, už vairo sėdosi išgėrę vairuotojai.
 
Rugpjūčio 15 d. apie 17 val. kelyje Jurbarkas–Šakiai–Pilviškiai, ties Katilių kaimu, susidūrė du „Toyota“ markės automobiliai, iš kurių vienas po smūgio nulėkė į griovį. Prispaustų asmenų automobiliuose nebuvo. Eismo įvykio metu nesunkiai nukentėjo moteris ir mažametis vaikas.

Tos pačios dienos vakarą, apie 20 val., Totorviečių kaime (Kudirkos Naumiesčio sen.) Beržų gatvėje susidūrė „Volkswagen“ ir „Mercedes Benz“ markės automobiliai. Įvykio metu mažamečiam berniukui buvo sutrenkta galva.

Rugpjūčio 16 d. Šakių mieste, Vasario 16-osios g., policijos pareigūnai pastebėjo automobilį „VW Caravelle“, kuris mėtėsi po kelią, o posūkyje atsitrenkė į kelio atitvarą ir sustojo. Prie vairo sėdėjo asmuo (gim. 1992 m.), nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas. Asmuo vengė blaivumo patikrinimo, tokiu atveju jam pripažintas vidutinis girtumas. Automobilis buvo išvežtas į saugomą aikštelę.

Penktadienį kelyje Kaunas–Šakiai, Jančių k. ribose, pravažiuojantys vairuotojai griovyje pastebėjo automobilį. Pareigūnai įvykio vietoje rado nuo kelio sankasos galiniais ratais nuvažiavusį automobilį „Volkswagen“. Paaiškėjo, kad automobilį vairavo Sutkų k. (Kriūkų sen.) gyventojas (gim. 1953m.). Vyrui nustatytas 2,01 prom. girtumas.

Iš viso per šventines dienas ir savaitgalį apie įvairius įvykius rajone policijos pareigūnai gavo 72 pranešimus.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.