Pranešta apie užsidegusius kombainus

Pirmadienio vakarą, 18 val., Laučiškių kaime (Lukšių sen.) laukuose užsiliepsnojo Lukšių žemės ūkio bendrovės derlių dorojęs kombainas ,,Claas Lexion 670“.

Laimei, laiku suskubus gesinti gaisrą, pavyko išgelbėti kombainą. Gaisro metu apdegė kombaino hidraulinės žarnos, ventiliatorius, elektros laidai. Kombainą iki atvykstant ugniagesiams gesino netgi su 15 vienetų miltelinių gesintuvų, o vėliau jį gesinti baigė atvykę gelbėtojai. Antradienį ugniagesiai gavo dar du pranešimus apie užsidegusius laukuose kombainus, tačiau vos pradėjus rūkti dūmams, šie nedelsiant buvo užgesinti ir gaisrai neįsismarkavo. Šių metų rugiapjūtės sezoną šie trys pranešimai apie degančius kombainus buvo pirmieji, tačiau, laimei, gaisrai laiku suvaldyti ir nei technika, nei žmonės juose nenukentėjo.
 
Šią savaitę du gaisrai buvo atvirose teritorijose – dviejose skirtingose seniūnijose degė ražienos. Antradienio popietę Dvarčiškių kaime (Sudargo sen.) išdegė apie 30 arų, o tą pačią dieną Lukšių seniūnijoje (Matijošiškių k.) išdegė 20 arų ražienų. Laukuose gaisrai taip pat buvo laiku suvaldyti.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.