Susimušusius brolius teko skirti pareigūnams

Pirmąjį Šv. Kalėdų vakarą policijos pareigūnams teko vykti malšinti konflikto tarp dviejų brolių – šie apgirtę susimušė, o atvykus pareigūnams paaiškėjo, jog galimai vienas serga ir koronavirusu. Įtariamasis buvo uždarytas ne į areštinę, o į ligoninę.

Penktadienio vakarą apie 20 val. namuose, esančiuose Gražiškių k. (Lukšių sen.), sukonfliktavo du vienoje sodyboje gyvenantys broliai. Abu buvo smarkiai apgirtę – iš pradžių abu vienas kitą iškoneveikė, o paskui pereita prie smūgių. 31-erių metų vyras savo 27-erių metų brolį puolė daužyti kumščiais, artimieji iškvietė policiją. Atvykusiems medikams ir pareigūnams kilo įtarimų, jog smurtautojas serga koronavirusu. Jis buvo nusiteikęs agresyviai. Brolio skriaudikas būtų atsidūręs areštinėje, tačiau, siaučiant COVID-19, iš pradžių jis buvo pristatytas į Jurbarko ligoninę ir ten uždarytas į specialią palatą. Tyrimui buvo paimtas tepinėlis. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą. Trauma nėra pavojinga, todėl nuo brolio nukentėjęs jaunuolis liko namuose. Smurtautojui nustatytas vidutinis (2,01 prom.), o jo aukai – sunkus girtumo laipsnis (2,88 prom.).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.