Iš „apyvartos“ ėmė narkotikus, alkoholį, cigaretes

cigaretes
Administracinių nusižengimų tyrimuose buvo išimta daugiau kaip 5 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių. Šakių PK nuotr.

Šakių rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Aušra Mockevičiūtė sako, jog atsigręžus į praėjusius metus akivaizdu – jie buvo darbingi, ir dalinasi Šakių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnų darbo rezultatais.
 
2021 m. dėl 22 nusikalstamų veikų pradėta 12 ikiteisminių tyrimų pagal Baudžiamojo kodekso (BK) 259 str. („Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti“) ir BK 260 str. („Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu“). Iš „apyvartos“, skelbia pareigūnė, išimta 1,552 kg marihuanos ir 51,57 g amfetamino.

Be to, pradėti devyni ikiteisminiai tyrimai pagal BK 201 str. („Neteisėtas naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas“). Šešiais atvejais rasti ir paimti aparatai namų gamybos stipriam alkoholiui gaminti, o trimis atvejais išimti nemaži falsifikuoto alkoholio kiekiai: 553,83 litrai stipriųjų alkoholinių gėrimų bei 4,8 tonos raugo. Administracinių nusižengimų tyrimuose buvo išimta daugiau kaip 5 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių, nustatyti penki nelegalūs prekybos alkoholiu taškai, konfiskuota 265 litrai įvairių rūšių alkoholinių gėrimų.

Turint informacijos apie neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, prekybą kontrabandinėmis cigaretėmis, kuru, alkoholiu, pareigūnai ragina pranešti skubios pagalbos telefonu 112 arba www.epolicija.lt

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.