Nemunas pareikalavo pirmosios aukos šiais metais

Praėjusį penktadienį iš Nemuno upės buvo ištrauktas vyro kūnas. Plokščiuose nuskendęs žmogus – pirmasis šiais metais.

Balandžio 8 d. 18.46 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas apie tai, kad prie Plokščių kaimo Nemune skęsta žmogus.
 
Į įvykio vietą atvykus ugniagesiams gelbėtojams, prie Nemuno buvęs žmogus nurodė apytikslę skendimo vietą, tačiau žmogaus nesimatė.

Kaip informavo Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Virginijus Rekešius, buvo iškviesti Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnybos narai, kurie maždaug po dviejų valandų maždaug du metrai nuo kranto dviejų metrų gylyje rado ir į krantą ištraukė vyro (g. 1975 m.) kūną be išorinių smurto žymių. Atvykę medikai konstatavo vyro mirtį.

Kaip patikslino Plokščių seniūnė Laimutė Miliūnienė, nuskendęs vyras yra Plokščių gyventojas, greičiausiai su draugais žvejojęs Nemune.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.