Kriminalai (2010-07-09)

Nuskendo Šešupėje
Plokščiuose užsidegė J. S. sodyboje esantis ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė medinis ūkinis pastatas. Gaisro priežastys ir padaryti nuostoliai tikslinami.

Liepos 6-ąją, apie 10 valandą, Slavikuose, Šešupės upėje, nuskendo vietos gyventojas V. J. (gim. 1956 m.).

Kriūkuose staiga mirė V. S. (gim. 1954 m.). Apžiūrėjus lavoną vizualiai smurto žymių nerasta. Mirties priežasčiai nustatyti V. S. lavonas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Į  Šakių ligoninės priėmimo skyrių buvo pristatyta Lekėčių gyventoja  A.Ž. (gim. 1970 m.) Jai diagnozuota apsinuodijimas medikamentais, koma. Moteris gydoma reanimacijos skyriuje.
 
Ligoninėje taip pat gydomas Šakių seniūnijos Išdagų kaimo gyventojas M.Ž. (gim. 1981m). Jam nustatyta diagnozė: galvos smegenų sukrėtimas, apatinės lūpos bei kairio antakio muštinės žaizdos, girtumas. Vyriškis paguldytas į stebėjimo palatą. Pirminiais duomenimis, nukentėjusįjį M. Ž. Išdaguose sumušė iš matymo pažįstamas vaikinas.

Šakietei D. Z. (gim. 1986 m.) Šakių ligoninėje buvo nustatyta diagnozė: galvos sumušimas, kaktos kraujosruva. Suteikus pagalbą, moteris buvo išleista į namus. Pirminiais duomenimis, nukentėjusiąją D.Z. sumušė iš matymo pažįstama moteris.

Pagrobė vištas
Šakių  miesto gyventoja Ž. Č. policijai pranešė, kad išlaužus jos mamos G. D.  buto durų spyną,  patekta į butą. Iš buto, pirminiais duomenimis, pavogtos dvi auksinės grandinėlės ir auksinis pakabukas.

Griškabūdžio gyventojas J.D. pastebėjo, kad iš sodyboje esančios nerakintos vištidės pagrobta 20 mėsinių 2 mėnesių amžiaus vištų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.