Savo krepšyje įrengė antrą dugną

Rajono apylinkės teismas išnagrinėjo Tauragės rajono gyventojo Rimanto Ratkevičiaus (gim. 1962m.) administracinio teisės pažeidimo bylą. Vyriškis buvo kaltinamas kontrabandos gabenimu.

Ramoniškių kelio poste R.Ratkevičiaus vairuojamą automobilį „Audi 100“ pareigūnai sulaikė birželio 17-osios popietę. Automobilyje buvo surastas krepšys, kuriame buvo įrengtas antras dugnas. Čia ir buvo surasti 2 tūkst. pakelių cigarečių „Kiss Superslims Clubnichka“, pažymėtų Rusijos Federacijos banderolėmis., kurių bendra vertė – 807 litai.

R.Ratkevičius visiškai pripažino padaręs administracinį teisės pažeidimą, dėl to nuoširdžiai gailėjosi, prašė papildyti bylos medžiagą medicininiais įrašais apie sveikatos būklę.
 
Pažeidėjo atsakomybę lengvinančia aplinkybe teismas pripažino tai, kad jis nuoširdžiai gailisi, tačiau sunkinanti aplinkybė – tos pačios rūšies pažeidimą, už kurį jau baustas, vyriškis per metus padaro ketvirtąjį kartą. Anot teismo, tai parodo asmens piktybiškumą.

Rajono apylinkės teismas pripažino R.Ratkevičių kaltu ir paskyrė jam 8 tūkst. litų piniginę baudą. Automobilis „Audi 100“, nuosprendžiui įsiteisėjus, bus grąžintas savininkui.

Konfiskuotos cigaretės bus sunaikintos.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.