Dėl eismo įvykio – daug neaiškumų

nissanLiepos 19-ąją  Lekėčiuose įvykusiosios eismo nelaimės metu buvo sužaloti du asmenys.

Nuotr. Manoma, kad šiuo automobiliu važiavo 5 asmenys - 2 atsidūrė ligoninėje, trys iš įvykio vietos pasišalino.

Tą dieną, apie 14 val. 30 min., miestelio Kauno gatvėje automobilis „Nissan Prairie“, registruotas Klaipėdos gyventojo P. J. B. (gim. 1942 m.) vardu, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, kliudė šaligatvio kraštą, nuvažiavo į pakelės griovį bei apsivertė.

Eismo įvykio metu buvo sužalotas automobiliu važiavęs nepilnametis, trylikos metų amžiaus, lekėtiškis, kuriam diagnozuoti daugybiniai kūno sumušimai (galvos ir stuburo), galvos srities kraujosruva. Nepilnametis paguldytas į Šakių ligoninės vaikų ligų skyrių.
 
Autoįvykio metu nukentėjo ir Lekėčių gyventojas B. M.. Jam diagnozuoti daugybiniai kūno sumušimai, stuburo kaklelio ir juosmeninės dalies raumenų ir raiščių patempimai, įtariamas 5 stuburo slankstelio skersinės ataugos lūžimas, girtumas. Vyriškis paguldytas į ligoninės  traumatologijos skyrių.

Pasak įvykį tiriančių rajono policijos komisariato pareigūnų, manoma, kad automobiliu važiavo penki asmenys. Kiti trys po eismo nelaimės iš įvykio vietos pasišalino. Automobilį vairavęs asmuo nustatinėjamas.

Pareigūnai prašo visus asmenis, ką nors žinančius apie šią eismo nelaimę, paskambinti telefonu 51-300.

Dėl šios eismo nelaimės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.