Kriminalai (2010-08-10)

Vogė telefonus, kurą, mopedus
Rugpjūčio 6 dieną, penktadienį, apie 14 val. S. K. pastebėjo, kad naktį nuplėšus durų pakabinamą spyną, buvo įsibrauta į jam priklausančias mechanines dirbtuves, esančias Jokūbonių kaime, Kriūkų seniūnijoje. Pagrobtos trys 20 l talpos su 60 l žymėto dyzelino, iš dirbtuvėse stovėjusio traktoriaus ,,Lamborghini R4.110“ kuro bako atsukus dangtelį pagrobta 90 l žymėto dyzelinio.

Rugpjūčio 8 dieną, apie 4 valandą nakties 28-erių naumiestietė J. G. pastebėjo, kad iš gyvenamojo namo, esančio Vytauto g., Kudirkos Naumiestyje  pagrobti 4 mobilaus ryšio telefonai. Namas buvo užrakintas, į jo vidų galimai įsibrauta per paliktus pravirus langelius. Padaryta turtinė žala nustatinėjama.

Rugpjūčio 7 dieną, apie 9 valandą, Baltkojų kaime, Šakių raj. gyvenanti O. R., gimusi 1921 m., pastebėjo, kad iš jai priklausančioje sodyboje esančio nerakinto ūkinio pastato dingo elektrinis grūdų malūnas. Turtas nedraustas.
 
Rugpjūčio 7 dieną, apie 2 valandą nakties, Mišiurkės kaime, Šakių sen. gyvenantis A. K., gimęs 1970 m., pastebėjo, kad buvo pagrobtas vietinės reikšmės kelyje Briedžiai-Mišiurkė, be priežiūros paliktas mopedas Qingqi Qm50T 10A(B) su viduje buvusiais registracijos dokumentais ir mobiliojos ryšio telefonu „Nokia“ bei talpa su 5 l benzino.   

Rugpjūčio 8 dieną, apie 15 valandą, Barzdų kaimo gyventojas M. Ž., gimęs 1963 m., pastebėjo, kad iš jam priklausančio užrakinto ūkinio pastato ypavogta savaeigė benzininė žoliapjovė „ SUNSEEKER“. Įvykio aplinkybės tiriamos

Mirė staiga
Rugpjūčio 6 dieną, apie 20 val. vietinės reikšmės kelio Lepšiai-Paluobiai kelkraštyje 1,5 km nuo Lepšių kaimo Ožkinių kaimo, Lukšių seniūnijos, ribose rastas staiga miręs Lepšių kaime gyvenantis V. M., gimęs 1960 m. Apžiūrint išoriškai jokių sužalojimų nenustatyta. Mirties priežasčiai nustatyti V. M. lavonas išsiūstass į Kauno ekspertinį poskyrį.    

Bandė nusižudyti
Rugpjūčio 8 dieną, į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių pristatytas šakietis M. A., gimęs 1988m., gyvenantis Bažnyčios gatvėje, kuris bandė nusižudyti prisigėręs migdomųjų ir apsinuodijęs medikamentais. Po apžiūros M. A. išgabentas į Žiegždrių psichiatrinę ligoninę.

Sumušė sugyventinis
Rugpjūčio 8 dieną, apie 14 valandą, į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių pristatyta P. Mašioto gatvėje, Kudirkos Naumiestyje gyvenanti penkiasdešimtmetė L. M., kuriai nustatyta galvos ir veido sumušimas, smegenų sutrenkimas. Po apžiūros moteris išgabenta į Kauno medicinos universiteto klinikas papildomiems tyrimams atlikti. Pirminiais duomenimis ją jos namuose rugpjūčio 7 dieną apie 21 val. sumušė sugyventinis V. B. gimęs 1973 m.

Rugpjūčio 7 dieną, šeštadienį, į Šakių ligoninę pristatytas naumiestietis J. J. P., gimęs 1946 m., kuriam nustatytas kairės pusės krūtinės sumušimas, lengvo laipsnio galvos sutrenkimas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.