Kriminalai (2010-08-27)

Vogė
Rugpjūčio 22 dienos ankstyvą rytą Žvirgždaičių kaimo gyventoja A. L. policijai pranešė apie iš jos kiemo pavogtus du moteriškus dviračius dideliais ratais, vieno rėmas - žydros, kito -  mėlynos spalvos.

Nukentėjo dviratininkė
Rugpjūčio 23 dienos vakarą Lukšių miestelio Draugystės gatvėje, ties namu Nr.20, nenustatyto asmens vairuojamas mopedas atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiuojančios lukšietės L. S. (gim. 1996 m.) dviračio galinį ratą. Po smūgio L. S. nugriuvo ant važiuojamosios dalies. Asmuo, vairavęs mopedą ir atsitrenkęs į L. S. dviratį, iš įvykio vietos pasišalino. L. S. nuvyko į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių. Jai medikai nustatė kairio peties sumušimą ir nubrozdinimą, dešinės rankos I-o piršto žaizdą.

Išviliojo pinigų
Rugpjūčio 19 dieną policijos pareigūnai gavo lukšietės L. G. T. (gim. 1935 m.) pranešimą apie apgaule išviliotus pinigus. Kaip jau tapo įprasta, senolei buvo paskambinta į laidinį telefoną ir pranešta, kad jos sūnus sukėlė autoįvykį. Nenustatyti asmenys pasisavino 1000 Lt.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.