Aptiko rūkalų gabenimo slėptuvę

rukalaiPirmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai pasienyje su Rusija sulaikė automobilį, kuriame buvo įrengta slėptuvė rūkalams gabenti.

Nuotr.  Patikros metu iš slėptuvės pasieniečiai ištraukė 468 pakelius „Bond Street“ cigarečių, pažymėtų rusiško pavyzdžio akcizo mokesčio ženklais.


Pagėgių rinktinės Rociškių užkardos pasieniečiai už puskilometrio nuo Ramoniškių pasienio kontrolės punkto pakartotinai patikrinti sustabdė lengvąjį automobilį „Audi 100“. Jį vairavęs vyras VSAT pareigūnams pateikė tvarkingus dokumentus, išduotus 26 metų Jurbarko miesto gyventojui. Vairuotojas prieš kelias minutes per minėtą kontrolės punktą buvo legaliai atvykęs iš Kaliningrado srities.

Automobilio apžiūros metu pasieniečiai už galinės keleivių sėdynės aptiko specialiai išpjautą ertmę. Paaiškėjo, kad automobilyje „Audi 100“ įrengta slėptuvė, skirta rūkalams gabenti. Automobilio degalų bake buvo įdėta mažesnė talpa, į kurią per standartinę angą buvo pilami degalai. Nedidelio kiekio kuro užtekdavo nuvykti į kaimyninę valstybę ir grįžti atgal. Likusi kuro bako ertmė buvo skirta kontrabandiniams rūkalams gabenti. Patikros metu iš slėptuvės pasieniečiai ištraukė 468 pakelius „Bond Street“ cigarečių, pažymėtų rusiško pavyzdžio akcizo mokesčio ženklais. Rūkalai ir automobilis laikinai saugomi Rociškių užkardoje.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.