Kriminalai (2011-02-04)

Vogė
Sausio 31 dieną,  apie 8 val., Sudargo seniūnijos Pervazninkų kaimo Kaštonų gatvėje buvo įsibrauta į ūkinį pastatą, priklausantį R. T. Iš pastato vidaus buvo pagrobti du motoriniai pjūklai “Husgvarna”, įvairių elektrinių įrankių, 20 litrų metalinė talpa su benzinu. Iš sodybos kieme stovėjusio nerakinto automobilio „Audi 100 AVANT” pavogta magnetola „JVC” ir žemų dažnių kolonėlė.

Apgavo
Judrių kaimo Kranto gatvės gyventoja I. Š. policijai pranešė apie tai, kad sausio 9 dieną, apie 17 val., Marijampolės mieste sudarė automobilio „MAZDA 323“ pirkimo-pardavimo sutartį ir  asmeniui, prisistačiusiam automobilio savininku, sumokėjo pinigus. Sausio 17 dieną, VĮ „Regitra“ deklaruojant pirkimo – pardavimo sandorį paaiškėjo, kad automobilį apgaule pilietei I. Š. pardavė nenustatytas asmuo, panaudojęs automobilio savininko A. S., gyvenančio Kazlų Rūdoje, asmens duomenis ir už jį pasirašęs.

Rado lavoną
Šakių rajono policijos komisariato vyr. tyrėjas Anatolijaus Kazlauskas pranešė, kad vasario 1 dieną, apie  8 val.,  Kiduliuose, Nemuno gatvėje, prie gyvenamojo namo buvo rastas sniege gulinčio  S. M., gyvenusio Kidulių seniūnijos Palankinės kaime, lavonas. Atlikus išorinę lavono apžiūrą, matomų kūno sužalojimo pėdsakų nenustatyta. Mirties priežasties nustatymui vyriškio lavonas išsiųstas ekspertizei į VTMT prie LRTM Jurbarko  poskyrį.              

Sužalotas
Sausio 11 dieną, apie  22.45 val., į Šakių ligoninės Priėmimo  skyrių buvo pristatytas Šakių seniūnijos Prūselių kaimo gyventojas K. Š., gimęs 1966 m. Vyriškiui medikai diagnozavo muštą galvos žaizdą, kairės kaklo pusės paviršinį nubrozdinimą. Tolimesniam gydymui jis išleistas į namus.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.