Nubaustas pasikarščiavęs jaunuolis

Rajono apylinkės teismas išnagrinėjo šakiečio, Lietuvos žemės ūkio universiteto studento Juozo Sinkevičiaus (gim. 1989 m.) bylą, kurioje jis buvo kaltinamas žmogaus sužalojimu ir viešosios tvarkos pažeidimu.

Praėjusių metų gruodžio 7 dieną, apie 21 val. viešoje vietoje - UAB „Maxima LT“ priklausančiame prekybos centre „Maxima X“, esančiame V.Kudirkos g., Šakiuose, prie durų, įžūliu elgesiu, demonstruodamas nepagarbą aplinkiniams, kitų žmonių akivaizdoje, tyčia, sudavė kumščiu uniformuotam prekybos centro apsaugos darbuotojui R.K. į veidą, tokiu būdu jį sužalodamas ir sutrikdydamas visuomenės rimtį ir tvarką.

Katinamojo atsakomybę lengvinanti aplinkybė yra ta, jog kaltinamasis prisipažino padaręs nusikaltimą ir nuoširdžiai gailisi bei atlygino padarytą žalą R.K. bei Valstybinei ligonių kasai. Lietuvos žemės ūkio universiteto agronomijos fakulteto dekanas šį studentą charakterizavo teigiamai.

Rajono apylinkės teismas J.Sinkevičių pripažino kaltu ir nubaudė jį 1300 Lt bauda, kuri turi būti sumokėta per du mėnesius nuo teismo sprendimo įsiteisėjimo dienos.

Nuosprendis neįsiteisėjęs.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.