Kriminalai (2011-04-29)

Vogė
Balandžio 19 dieną, apie 16 val., Sudargo seniūnijos Rėžiukų kaimo gyventojas R. I. pastebėjo, kad, nupjovus kuro padavimo gumines žarnas, iš jam priklausančių dviejų traktorių pavogta 40 l dyzelinio kuro. Traktoriai stovėjo jo sodyboje, šalia esančios fermos teritorijoje.

Balandžio 20 dieną, apie 17 val., kaišiadorietis D. B. pastebėjo, kad Gelgaudiškio seniūnijos Pakalniškių kaimo ribose esančio Gelgaudiškio girininkijos miško nupjauta ir pavogta 4 eglės sausi medžiai, kurie sudaro 5 kubinius metrus malkinės medienos.  Supjaustyta ir pavogta viena eglės išvarta 0,5 kubinio metro, buvo pasikėsinta pavogti 0,3 kubinio metro eglinių malkų.

Balandžio 20 dieną, apie 18 val., kidulietė L. K., gyvenanti Tilto gatvėje, ant suoliuko, esančio šalia gyvenamojo namo, pasidėjo rankinę ir užėjo į savo butą. Grįžusi pasigedo  rankinėje buvusios piniginės su 700 litų.

Balandžio 22 dieną buvo pastebėta, kad iš Šakiuose įsikūrusios aptvertos ir saugomos V. Stankūno IĮ ,,Pietvė” pavogta įmonei priklausantys 60 l dyzelinio kuro, 40 l benzino, raktų komplektas ,,Sonic”, du motopjūklai ,,Husqvarna”, du priekiniai automobilio žibintai. Iš seifo dingo 1200 litų ir 5 eurai.
 
Balandžio 23 dieną, apie 22 val., Gelgaudiškio seniūnijos Stanaičių kaime pavogta 5 kubiniai metrai beržo medienos, kuri buvo sukrauta prie vietinės reikšmės kelio, vedančio nuo Jotyškių į Branduoliškių kaimą.

Balandžio 25 dieną, apie 13 val., Šakių seniūnijos Kriaučėnų kaimo gyventoja B. M. pastebėjo, kad pro nerakintas duris buvo įsibrauta į Lukšiuose esančios jos žento S. D. sodybos ūkinį pastatą, iš kurio pavogtas savadarbis grūdų malūnas.

Sumušė
Balandžio 24 dienos vakare, apie 19 val., Gelgaudiškyje, Vakarų gatvėje, prie kolektyvinių sodų, trys asmenys sudavė smūgius rankomis ir kojomis piliečiui V. K. į įvairias kūno vietas, pargriovė jį ant žemės, surišo rankas,  kojas ir spardė, po to nunešė į sodų teritoriją ir numetė ant žemės.

Sukčiauja
Balandžio 20 dieną į Šakių policiją kreipėsi šakietė A. B., kuri pranešė, kad nenustatytas asmuo sukčiauja pasinaudodamas jos įmonės vardu. Jis internete išplatino skelbimus, jog A.B. įmonė užsiima tarpininkavimu įdarbinant užsienyje.

Negandos            
Balandžio 21 dieną, apie 17 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi marijampolietis M. Š., (gim. 1962 m.). Jam medikai diagnozavo kairės plaštakos antro delnakaulio atvirą lūžimą su antro piršto giliųjų ir paviršinių lenkiamųjų sausgyslių pažeidimu. Gydymui vyriškis buvo išvežtas į Kauno klinikas. M.Š. susižalojo darbo metu, dirbdamas su medžio pjovimo staklėmis UAB ,,Agrogimas” teritorijoje.

Balandžio 24 dieną, 13 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatyta nepilnametė U. S, gyvenanti Kazlų Rūdoje. Jai medikai nustatė netyčinį apsinuodijimą medikamentais. Ji paguldyta į Vaikų ligų skyrių.

Balandžio 25 dieną, 18 val. 10 min., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių  pristatyta pilietė K. B., (gim. 1958 m.), gyvenanti Sudargo seniūnijos Grinaičių kaime. Jai nustatytas viršutinio žandikaulio lūžimas, galvos, veido, kaklo sumušimai, moteris paguldyta į stebėjimo palatą.

Balandžio 26 dieną, apie 20.55 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas Kudirkos Naumiesčio gyventojas D.S., (gim. 1971 m.). Jam diagnozuota veido sumušimas ir kraujosruva, dešinės kojos IV padinkaulio lūžimas. Po medikų apžiūros D. S. išleistas į namus. Kartu buvo pristatyta ir tos pačios seniūnijos Gustainiškių kaimo gyventoja J. P., (gim.1972 m.). Jai medikai diagnozavo kairės blauzdos kaulų lūžimą, veido sumušimas ir kraujosruva. Moteris buvo paguldyta į Chirurginį skyrių. Abu nukentėjusieji buvo sumušti išgertuvių metu iš matymo pažįstamo asmens.

Mirė
Balandžio 26 dieną, 2 val. 45 min., Šakių seniūnijos Striūpų kaime esančioje UAB ,,Samsonas” teritorijoje, prie sargų būdelės, greta pakeliamų vartų, rastas UAB ,,Samsonas” sargo V. D., (gim. 1974 m.) lavonas. Ant V. D. lavono kaktos, virš kairiojo antakio, pastebėtas nubrozdinimas - kraujosruva. Kitų smurto žymių bei sužalojimų neaptikta.

Balandžio 26 dienos vidurdienį Kidulių seniūnijos Aleksandravos kaime S.B. gyvenamojo namo kambaryje, ant sofos rastas Kėpštų kaimo gyventojos Ž. S., (gim. 1964 m.) lavonas. Ant jos kūno smurto žymių nesimatė.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.