Kriminalai (2011-05-13)

Vogė
Gegužės 5 dieną, apie 12 val. 45 min.,  UAB „Jūsų sklypas“ sandėlininkė O. A., gyvenanti Kubilėlių kaime, pastebėjo, kad, iš nerakintų įmonės patalpų, Kudirkos Naumiestyje pietų metu buvo pavogti įvairūs darbo įrankiai.

Gegužės 6 dieną, apie 9 val., pastebėta, kad Kidulių seniūnijos Mozūriškių kaime, iš palikto laukuose UAB ,,Kamesta” priklausančio daugiakaušio ekskavatoriaus, išmušus kabinos stiklą, pavogti du raktų komplektai ir plieninio troso ritė. Iš degalų bako pavogta 50 l dyzelinio kuro, akumuliatoriaus baterija.

Gegužės 8 dieną, apie 7.15 val., kidulietis A. J. pastebėjo, kad, išdaužius garažo langą ir išėmus metalines grotas, įsibrauta į jam priklausantį garažą, iš kurio pavogtas elektrinis medžio pjovimo pjūklas, apie 20 m balto dvigyslio telefono kabelio, apie 35 m juodo dvigyslio kabelio ir 7 m juodo dvigyslio lauko kabelio.

Gegužės 10-os naktį, 15 min. po vidurnakčio, Griškabūdžio žemės ūkio bendrovės vyr. inžinierius A. K. pastebėjo, kad buvusiame Griškabūdžio ŽŪB kiaulidžių pastate, esančiame Katilių kaime, įsibrovus pro medines duris, naudojant metalo pjaustymo įrangą, pjaustomas ten buvęs metalinis šildymo katilas, kurio dalis jau pavogta. Taip pat pradėtas griauti kaminas, kurio dalis plytų taip pat pavogta. Ten buvę du nepažįstami jaunuoliai iš įvykio vietos, palikę pjaustymo įrangą, pasišalino automobiliu „Audi 100“. Šakietis R. B. buvo sulaikytas įvykio vietoje. Jis uždarytas į Šakių RPK areštinę.  Padaryta turtinė žala Griškabūdžio žemės ūkio bendrovei tikslinama.
 
Klastoti pinigai

Gegužės 5 dieną šakietis A. D. pranešė, kad gegužės 4 dieną, apie 19 val.,  AB „DnB bankas“ Šakių skyriaus bankomate, V. Kudirkos g. 66, Šakiai, gavo galimai suklastotą 100 Lt. nominalo banknotą.

Nuniokojo žmogaus turtą
Gegužės 5 dieną, apie 16 val., jurbarkietis J. L. pastebėjo, kad jam priklausančioje negyvenamoje sodyboje, esančioje Gelgaudiškio seniūnijos Skaistakaimio kaime, išdaužyti namo bei ūkinio pastato langai, išvartyti ir sugadinti bičių aviliai. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Suklastotos teisės
Gegužės 5 dieną Šakių rajono policijos komisariato pareigūnams šakietis A. M. (gim. 1973 m.) prisistatė kito asmens vardu ir pateikė kauniečiui U. Č. (gim. 1980m.) išduotą vairuotojo pažymėjimą, kuriame įklijuota A. M. nuotrauka.

Šeiminis nesutarimas
Šakių rajono policijos komisariate užregistruoti pilietės V. J. pareiškimai, kad Šakiuose gyvenantis  A. Š. (gim. 1964 m.) piktnaudžiauja tėvo teisėmis ir pareigomis, fiziškai ir psichiškai gniuždydamas savo vaikus.

Negandos
Gegužės 8 dieną, 2 val. 27 min., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi griškabūdietis T. N. (gim. 1990 m.). Jam medikai diagnozavo akies srities kirstinę žaizdą. Suteikus medicininę pagalbą, jaunuolis buvo išleistas į namus.

Susižalojo dvyliktokas

Gegužės 10 dienos pavakare, apie 16 val. 10 min, į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas Lukšių seniūnijos Lepšių kaimo gyventojas, Lukšių Vinco Grybo gimnazijos 12 klasės moksleivis K. P. (gim. 1991 m.). Jaunuoliui medikai nustatė  galvos smegenų traumą, galvos smegenų komociją, galvos kaulų lūžimą, kairio raktikaulio lūžimą. K.P. išvežtas gydymui į Kauno klinikas. Pirminiais duomenimis, dvyliktokas susižalojo nugriuvęs nuo dviračio gegužės 9 dienos vakare savo gyvenamajame kaime.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.