Kriminalai (2011-05-31)

Vogė
Gegužės 25 dieną šakietis J. T., gyvenantis S. Banaičio gatvėje, atvykęs į savo sodą, esantį sodų bendrijoje „Šilgaliai“, pastebėjo, kad išdaužus sodo namelio langą ir nulaužus išorėje esančių apsauginių grotų virbus, buvo patekta į namelio vidų. Iš jo vagys išnešė dujinę viryklę su dujų balionu.

Gegužės 25 dieną šakietis J. P., gyvenantis J. Basanavičiaus gatvėje, atvykęs į savo sodą, esančią sodų bendrijoje „Šilgaliai“, pastebėjo, kad buvo patekta į namelio vidų, iš kurio pavogtas grandininis pjūklas.

Gegužės 25 dieną kidulietis S. K., gyvenantis Sodų gatvėje, pastebėjo, kad iš jo garažo, esančio jo daugiabučio namo kieme, pavogtas trimeris „Still“, akumuliatorinis grąžtas „Enchel“ su dviem akumuliatorinėm baterijom, elektrinis grąžtas „Bosch“ ir elektrinis grąžtas - perfuratorius.

Negandos
Gegužės 16 dieną į Kauno klinikų Skubios pagalbos skyrių buvo pristatytas gelgaudiškietis E. S (gim. 1960m.). Jam medikai nustatė sunkią galvos traumą su pakraujavimu smegenyse. Vyriškis buvo paguldytas į Kauno klinikų Galvos smegenų traumų skyrių.
 
Gegužės 27 dieną, apie 13 val., Kriūkų vidurinės mokyklos mokykliniame autobuse tarpusavio konflikto metu buvo sumuštas A. P., (gim. 1992 m.), gyvenantis Tvirbūtų kaime. Jam medikai nustatė kairio apatinio voko muštą žaizdą, galvos smegenų sutrenkimą. Po apžiūros A. P. paguldytas į Nervų ligų skyrių.

Užpuolė savo namuose
Gegužės 26 dieną, apie 1 val., Barzdų seniūnijos Gerulių kaimo gyventoja A. V. (gim. 1958 m.), būdama savo namuose, išgirdo stipriai daužant laukines namo duris. Atsikėlė,  atkabino ir atidarė virtuvės duris. Į vidų įsibrovė du vyriškiai, tamsia apranga, akis pridengę kepurėmis. Vienas iš jų iškart sudavė jai metaliniu strypu į galvą. Vyriškiai grasino užmušti, reikalavo pinigų. Užpuolikai pavogė 60 litų, kuriuos rado lovoje ir pasišalino iš įvykio vietos. Nukentėjusioji A. V. buvo pristatyta į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių. Jai medikai nustatė galvos muštinę žaizdą, veido, rankos sumušimus, kraujosruvą.

Mirė
Gegužės 26 dieną Kidulių seniūnijos Kaimelio kaime savo namuose buvo  rastas piliečio V. R. (gim. 1961 m.) lavonas. Mirties priežasčiai nustatyti V. R. lavonas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.