Mėlynųjų švyturėlių signalui pakluso visi

svytureliaiPraėjusį ketvirtadienį Šakiuose, kaip ir visoje šalyje, buvo vykdoma akcija pagal priemonę „Specialieji šviesos ir garso signalai“. Šakių rajono policijos komisariato Kelių policijos poskyrio viršininkas Jonas Stanaitis teigė, kad akcija praėjo sklandžiai.

Nuotr. Praėjusį ketvirtadienį rajono keliuose buvo vykdoma akcija „Specialieji šviesos ir garso signalai“.

Rugpjūčio 25 dieną šalies keliuose vyko speciali akcija „Specialieji šviesos ir garso signalai“. Akcijos metu buvo siekiama užtikrinti specialiųjų transporto priemonių saugų judėjimą, atkreipti eismo dalyvių dėmesį ir priminti Kelių eismo taisyklių reikalavimus, kaip elgtis artėjant specialiosioms transporto priemonėms su įjungtais šviesos ir garso signalais. Šakiuose šią akciją įgyvendino rajono policija ir greitosios medicininės pagalbos tarnyba. Specialus ekipažas maždaug dvi valandas Šakių mieste ir užmiestyje važinėjo su įjungtais šviesos bei garso signalais. Buvo stebima, kaip vairuotojai reaguoja į signalizuojančius specialiuosius automobilius. Kaip žinia, tokiu atveju reikia nedelsiant duoti kelią artėjančioms transporto priemonėms su įjungtais garso ir šviesos signalais. Kelių policijos viršininkas J. Stanaitis sakė, kad eismo dalyviai tinkamai reagavo ir jokių pažeidimų nenustatyta. Vairuotojai klusniai vykdė Kelių eismo taisyklių reikalavimus ir sustojo kelkraštyje. Policijos pareigūnas priminė, kad už tokio pobūdžio Kelių eismo taisyklių pažeidimus gali būti skiriama bauda nuo 200 iki 400 litų arba teisės vairuoti atėmimas nuo 2 iki 4 mėnesių.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.