Kriminalai (2011-12-20)

Apgavo
Gruodžio 14 dieną į policiją kreipėsi Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaimo gyventoja A. K., kuri pranešė, kad gruodžio 12 dieną, apie 12 val., į namus jai paskambinęs vyras, apgaule išgavo jai priklausančios sąskaitos, esančios AB ,,Swedbank“, duomenis. Sukčius pasinaudojęs moters suteiktais asmeniniais duomenimis, jos vardu paėmė 230 litų paskolą iš UAB ,,Moment credit“, vėliau šiuos pinigus pasisavino iš A. K. priklausančios sąskaitos.

Vogė
Gruodžio 14 dieną Kriūkų seniūnijos Gerdžiūnų kaimo gyventojas A. N. pranešė apie tai, kad buvo įsibrauta į pilietei O. N. priklausančios sodybos, esančios tame pačiame kaime, pagalbines patalpas. Į pagalbinių pastatų dirbtuves buvo patekta nukirpus spynos ąselę, pagrobtas vienfazis suvirinimo aparatas.

Gruodžio 14 dieną lukšietis B. R., gyvenantis Draugystės gatvėje, pastebėjo, jog pro duris įsibrauta į jam priklausantį sodyboje esantį garažą. Iš jo vagys pagrobė užrakintame seife laikytą jam priklausantį graižtvinį medžioklinį šautuvą su optika ir apie 25 šovinius. Pagrobtas piliečio E. O., gyvenančio Giedručių kaime, graižtvinis medžioklinis šautuvas, kurį jo tėvas E. O. buvo trumpam palikęs pareiškėjui priklausančiame garaže. Iš garažo pavogta „Stihl“ firmos grandininis pjūklas ir „Makita“ firmos elektrinis šlifuoklis. Turtinė žala tikslinama.

Negandos
Gruodžio 15 dieną,  apie 12 val., Šakių seniūnijoje, Ritinių kaimo ribose, prie Ritinių ežero kilusio konflikto metu du iš matymo pažįstami vyriškiai daugybiniais rankų ir kojų smūgiais į galvos sritį ir rankas sužalojo pilietį A. Š. gyvenantį Šaulių gatvėje ir pasišalino. Po konflikto A. Š. nuvyko į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių, ten jam nustatytas lengvo laipsnio smegenų sutrenkimas. Suteikus medicininę pagalbą, vyriškis buvo išleistas į namus.

Gruodžio 15 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas pilietis S. B., gyvenantis Patašinės kaime, Griškabūdžio seniūnijoje. Jam medikai nustatė kono sužalojimus.  Pasak  S. B.,  jis buvo sužalotas savo darbovietėje UAB „NORAGRA“, esančioje Paluobių kaime, atliekant metalo pjovimo darbus nenaudojamose fermose, griuvus metalinei konstrukcijai. S. B. išvežtas į Kauno klinikas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.