Kriminalai (2012-01-17)

Mirė
Sausio 12 dieną, apie 6.50 val., savo namuose, Antkalniškių kaime, Plokščių seniūnijoje, buvo rastas lovoje pilietės V. K. (gim. 1968 m.) lavonas.  

Sausio 13 dieną, apie 3 val., savo namuose, esančiuose Kriūkų miestelio Šilo gatvėje, virtuvėje sukniubo ir mirė pilietis V. G. (gim. 1958 metais).  

Sausio 15 dieną savo namuose rastas piliečio J. D. (gim. 1946 m.), gyvenusio Kidulių seniūnijos  Gudlaukio kaime, lavonas. Vyriškis rastas gulintis gyvenamojo namo kambaryje ant lovos, be išorinių smurto žymių.

Sausio 15 dieną policija gavo pranešimą, kad prie vietinės reikšmės kelio, vedančio nuo Gelgaudiškio seniūnijos priešgaisrinio punkto į Dabitų kaimo vandens bokštą, pievoje rastas gulinčio ant žemės K. M. (gim. 1958 m.), gyvenusio Gelgaudiškio seniūnijos Dabitų kaime, lavonas be išorinių smurto žymių. Šalia lavono stovėjo K. M. priklausantis automobilis „VW Golf“.

Mirties priežasčiai nustatyti visų mirusiųjų kūnai pristatyti į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Apvogė butą

Sausio 11 dieną šakietis A. D., gyvenantis V. Kudirkos gatvėje, grįžęs į savo butą, pastebėjo, kad sugadinta buto durų spyna ir patekta į vidų. Iš buto pavogti auksiniai papuošalai ir laikrodis, kurie priklausė J. S., gyvenančiai Vokietijoje ir anūkei G. S.,  gyvenančiai tuo pačiu adresu. Bute signalizacija įrengta nebuvo, padaryta turtinė žala tikslinama.

Vogė šieną ir runkelius

Gruodžio 22 dieną,  apie 5.30 val., V. G. pastebėjo, kad iš jai priklausančios sodybos, esančios Topolių gatvėje, Griškabūdžio mietelyje, užrakintame ūkiniame pastate, esančios daržinės ir bulvinės, dingo 100 vienetų presuoto šieno kitkų ir 15 maišų runkelių.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.