Kriminalai (2012-02-28)

Sumušė
Vasario 22 dieną, apie 15.50 val., šakietei M. V., būnant namuose, esančiuose V.Kudirkos gatvėje, sugyventinis V. M. prašė duoti 5 litus alkoholiniams gėrimams pirkti. Jai atsisakius duoti pinigų, sugyventinis moteriai kumščiu sudavė tris kartus į veidą.

Vasario 26 dieną, apie 3 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi Barzdų seniūnijos Butiškių kaimo gyventojas K. L. (gim. 1978 m.). Jam medikai nustatė daugybines pjautines žaizdas. Nukentėjusysis K. L. paguldytas į stebėjimo palatą. Pirminiais duomenimis, tos pačios dienos vidurnaktį vyriškis buvo sužalotas savo namuose, kilus tarpusavio konfliktui su piliečiu A. M., gyvenančiu Sūduvos gatvėje, Buktiškių kaime. Po incidento jis uždarytas į Šakių rajono policijos komisariato areštinę.

Mirė
Kidulių seniūnijos Karališkių kaimo gyventojas B. K. vasario 23 dieną, apie 12 val., grįžęs namo, rado mirusią savo žmoną D. K. (gim. 1956 m.). Moters lavonas buvo rastas kambaryje ant grindų. Kūną apžiūrint išoriškai ant dešinės rankos dilbio ir abiejų kojų kelių buvo matyti nežymūs nubrozdinimai ir kraujosruvos. Mirties priežasčiai nustatyti D. K. lavonas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Vasario 26 dieną, 9 val., A. G. savo namuose rado mirusios moters I. V. (gim. 1945 m.) lavoną. Jos kūnas rastas Bizierių kaimo Briedžių gatvėje esančio namo kambaryje ant grindų. Mirties priežasčiai nustatyti moters lavonas išvežtas į Mykolo Romerio universiteto teismo medicinos instituto Jurbarko poskyrį.

Vogė
Vasario 24 dieną Barzdų kaimo gyventojas K. P., gyvenantis Bažnyčios gatvėje, policijai pranešė apie pastebėtą įsibrovimą į sodyboje esantį ūkinį pastatą. Vagys įsibrovė į patalpas, kuriose laikomas žymėtas dyzelinas ir iš metalinės talpos ištraukė 200 litrų žymėto dyzelino. Taip pat jie pavogė dvi 50 litrų talpos plastikines taras, kuriose buvo 100 litrų žymėto dyzelino. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Vasario 26 dieną, apie 15 val., Sudargo seniūnijos Burgaičių kaimo gyventoja D. S., pastebėjo, kad iš jai priklausančios apleistos pievos, esančios Kirslių kaime, dingo 10 rulonų šieno, kuris buvo paliktas nuo pavasario.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.