Kriminalai (2012-06-05)

Vagys siautė Kudirkos Naumiestyje
Gegužės 31 dieną Kudirkos Naumiesčio gyventoja B. V. savo namuose pasigedo dėžutėje laikytų įvairių aukso ir sidabro papuošalų. Taip pat kambaryje taupyklėje buvusių apie 70 Lt įvairiomis monetomis ir sekcijos lentynoje padėtos 100 Lt nominalo kupiūros. Padaryta 4370 Lt turtinė žala.

Gegužės 30 dieną Kudirkos Naumiesčio gyventoja E. B., gyvenanti P. Mašioto gatvėje, pasigedo savo buto kambaryje, sekcijos stalčiuje, buvusios kartoninės dėžutės su joje buvusiais papuošalais. Padaryta 760 Lt turtinė žala. Pareiškėja įtaria, kad papuošalus galėjo pavogti kaimynė S. K., gyvenanti P. Mašioto gatvėje, kuri dažnai lankydavosi bute pas nukentėjusiąja.

Gegužės 31 dieną Kudirkos Naumiesčio gyventoja A. J., gyvenanti Tilto gatvėje, grįžusi iš parduotuvės pasigedo savo buto kambaryje ant vaikiško vežimėlio paliktų 100 Lt ir stalo stalčiuje buvusioje piniginėje 300 Lt. Padaryta 400 Lt turtinė žala.  Pareiškėja įtaria, kad pinigus galėjo pavogti iš matymo pažįstamas S. A., gyvenantis Vytauto gatvėje, Kudirkos Naumiestyje, kuris tuo metu buvo likęs jos nerakintame bute.

Gegužės 30 dieną gelgaudiškietė D. D., gyvenanti Mokyklos gatvėje, policijai pranešė, kad gegužės 14 dieną būdama namuose pastebėjo, kad iš jos rankinėje buvusios piniginės dingo 200 Lt. Pirminiais duomenimis, pinigus pavogė tą dieną apsilankiusi kaimynė M. Š., gyvenanti toje pačioje gatvėje.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.