Kriminalai (2012-07-24)

Ilgapirščiai nusitaikė į kombainus  
Liepos 18 dieną, apie 6.30 val., Kęstučio gatvėje, Šakiuose, gyvenanti pilietė S. Š., savo bute, išėjus iš jo pažįstamui A. Ch., pasigedo kambaryje ant lovos buvusio savo judriojo ryšio telefono „ZTE Blade Black Dark Grey Smart“ su „Omnitel“ SIM kortele. Turtas nedraustas.  Padaryta turtinė žala.

Liepos 22 dieną, apie 9.30 val., pastebėta, kad iš UAB „Agrolina“ priklausančių dviejų kombainų „John Deere“, stovėjusių Zypliabūdžio kaime, Lukšių seniūnijoje, nerakinamų bakų per kuro kranelius pavogta apie 100 litrų žymėto dyzelinio kuro, 4 litrų gesintuvas, iš kombaino kabinos užvedimo raktelis, iš kito kombaino – apie 200 litrų žymėto dyzelinio kuro, du 4 litrų gesintuvai, iš kabinos CD grotuvas, o taip pat iš abiejų kombainų dingo trys raktų komplektai. Preliminariai  padaryta žala siekia 3 tūkst. Lt. Turtas draustas. Žala tikslinama.

Sveikata pablogėjo vėliau
Liepos 14 dieną, apie 21.20 val., kelyje Kudirkos Naumiestis-Šakiai, Būblelių kaimo ribose, Patašinės kaimo gyventojas G. K., vairuodamas automobilį „Audi A6 AVANT“, išvažiuodamas iš šalutinio kelio į pagrindinį, atsitrenkė į pagrindiniu keliu važiavusio naumiestiečio M. S. „VW Golf“ dešinį šoną. Po eismo įvykio supildyta eismo įvykio deklaracija, sveikatos pablogėjimu niekas iš eismo įvykio dalyvių nesiskundė, tačiau tą pačią dieną, apie 23 val. į Vilkaviškio ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių kreipėsi automobilio „VW Golf“ keleivė G. S., gyvenanti Dariaus ir Girėno g., Kudirkos Naumiestyje. Jai nustatyta dešiniojo šono sumušimas. G. S. išleista gydytis į namus. Abu vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs, vairuotojo pažymėjimus su savimi turėjo. Įvykis tiriamas.

Pasigedo nepavogto automobilio
Liepos 18 dieną, apie 7 val., pilietis D. U., gyvenantis Mokyklos gatvėje, Gelgaudiškyje, pasigedo savo automobilio „Mazda 323“, priklausančio N. U., kuris stovėjo minėtoje gatvėje. Nuvykus į įvykio vietą ir priėmus pareiškimą apie įvykdytą automobilio vagystę iš D. U, liudytojo apklausos metu D. U. prisipažino pranešęs apie nebūtą nusikaltimą. Jo naudojamo automobilio „Mazda 323“ niekas nepavogė. Pasirodo, jis pats liepos 17 dieną, apie 23 val., važiuodamas neblaivus Daukantiškių kaimo ribose, Gelgaudiškio seniūnijoje, nesuvaldė automobilio ir nuslydo į griovį.
 
Sužalojo sutuoktinis
Liepos 15 dieną, apie 12 val., bei liepos 18 dieną, apie 17 val., Kęstučio gatvėje, Šakių mieste, namuose, kambaryje, daugybiniais rankų smūgiais į veido ir įvairias kūno sritis, smaugiant rankomis suėmus už kaklo ir keliant kūną, smūgiu iš galvos į veido sritį bei kojos spyriu į veido dešinę pusę pilietis M. Ė. sužalojo sutuoktinę D. Ė. Moteris kreipėsi į Šakių ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių. Nukentėjusiajai nustatyti sužalojimai ir suteikus medicininę pagalbą D. Ė. išleista į namus. Moteriai išduotas siuntimas pas teismo medicinos ekspertą sužalojimo lygiui nustatyti. Nukentėjusiosios sutuoktinis, vadovaujantis įstatymu, uždarytas į Šakių RPK areštinę.

Liepos 21 dieną, apie 3.00 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių pristatytas Pušų gatvėje, Duobiškių kaime, Šakių seniūnijoje, gyvenantis D. B. Jam diagnozuota mušta viršutinės lūpos žaizda. Po apžiūros vyriškis išleistas į namus. Pirminiais duomenimis, Kęstučio gatvėje, Šakiuose, D. B. sumušė iš matymo pažįstami asmenys.
 
Iššoko pro langą
Liepos 22 dieną, 2.50 val., Šakių policijos komisariatas iš Šakių ligoninės Priėmimo skyriaus gavo telefoninį pranešimą, kad Kauno gatvėje, Lekėčiuose, gyvenantis M. S., kuris šiuo metu gydėsi ligoninėje, iškrito pro trečiojo aukšto langą. Vyriškiui nustatyti sužalojimai, jis tolimesniam gydymui paguldytas į tą pačią gydymo įstaigą.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.