Skatino kreiptis į Prekybos, pramonės ir amatų rūmus

verbylaĮ Šakius atvykęs Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų kancleris Andrius Verbyla ragino vietinius verslininkus aktyviau naudotis rūmų paslaugomis.
 
Nuotr. A. Verbyla pažymėjo, kad Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų paslaugos ir konsultacijos yra nemokamos, jos teikiamos net tik rūmų nariams.
 
„Žinau, kad jūsų krašte daug žemdirbių, gal būt neturime jiems daug ką pasiūlyti, bet įmonės, kurios užsiima žaliavų, medžiagų, cheminių preparatų tiekimu, įrangos remontu, Prekybos pramonės ir amatų rūmuose gali gauti nemažai informacijos“,- teigė A. Verbyla. Jis pasakojo, jog pagrindinis dalykas, dėl kurio į rūmus kreipiasi verslininkai, yra užsienio partnerių, naujų tiekėjų, produkcijos eksporto galimybių paieška, dalyvavimas parodose, verslo kontaktų renginiuose. Į rūmus atvažiuoja užsienio verslo atstovų delegacijos, vyksta mokymai, seminarai, konsultacijos, teikiama informacija apie vykstančias parodas, muges Lietuvoje ir visame pasaulyje. „Klausiate mūsų specialistų, o mes jums tą informaciją duodame ir teikiame“,- teigė A. Verbyla. Jis pažymėjo, kad naudotis rūmų paslaugomis galima ir netapus jų nariais. „Jei turite klausimų, kurie susiję su mūsų veiklos sfera, drąsiai galite klausti ir neįstoję į rūmus. Tos paslaugos ir konsultacijos yra prieinamos visiems ir visos yra nemokamos“,- sakė rūmų atstovas.

A. Verbyla pasakojo, kad pastebimas ženklus Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų narių skaičiaus didėjimas, regionuose steigiasi atstovybės ir filialai. „Mūsų tikslas ne vien, kad vietinis verslas stotų į rūmus, bet kad burtųsi ir susirinkęs tarpusavyje bendrautų, keistųsi kontaktais. Tada atsirastų bendras sutarimas, dialogas su valdžia, nes mūsų tikslas yra ne su ja kovoti, o kurti dialogą. Taip pat teikti savivaldai pasiūlymus, gauti naudos ir tuo pačiu teikti ją bendruomenei“,- kalbėjo A. Verbyla.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.