Posėdžiavo Verslo taryba

Vasario 25 d.  jau antrą kartą šį mėnesį rinkosi naujoji Verslo taryba. Posėdyje buvo svarstomos veiklos gairės 2016m.

Tarybos nariai pagal kompetenciją pasidalijo 7 veiklos sritis, kuriose planuoja per šiuos metus siekti teigiamų pokyčių. Tarp svarbiausių darbų – ekonominė rajono analizė, kuria remiantis galima planuoti potencialių investicijų kryptis, verslo skatinimas per smulkaus verslo plėtros fondą, verslo aplinkos gerinimas ir kt. Ateityje Verslo tarybos nariai sutarė aktyviai dirbti  bendraudami elektroniniu būdu,  esant būtinybei – susirinkti į posėdžius ne rečiau kaip kartą per ketvirtį.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.