Galimybė atsiskaityti kortele bus ir per muges?

Ne paslaptis, kad smulkiems prekeiviams dažnai neapsimoka aptarnauti klientų, norinčių atsiskaityti mokėjimo kortelėmis dėl nemažų mokesčių. Swedbank siūlo naują būdą, kuris leistų atsiskaityti ne grynais pinigais.  

Žmonėms patinka visur atsiskaityti mokėjimo kortelėmis. Swedbank atsiskaitymų rinkai siūlo naujovę ‒ optimalų atsiskaitymo kortele sprendimą smulkiam verslui – kortelių skaitytuvą išmaniajam telefonui.
 
Išmanusis terminalas – tai įrenginys, kurį naudodami smulkieji prekybininkai suteikia savo klientams atsiskaitymo mokėjimo kortelėmis paslaugą. Išmanusis terminalas prijungiamas prie prekybininko turimo išmaniojo įrenginio „Bluetooth“ ryšiu. Prekybininkui telieka užtikrinti prieigą prie interneto. Terminalas yra mobilus ir tinka naudoti taksi, parodose ar klientų namuose (pvz., prekybos agentams). Sprendimas puikiai tinka įmonėms, kurios rečiau vykdo atsiskaitymą mokėjimo kortelėmis (pvz., dalyvauja mugėse, miestų šventėse ir pan.).

Įsigiję išmanųjį skaitytuvą ir norėdami priimti atsiskaitymus kortelėmis, prekybininkai turi sudaryti su „Swedbank“ atsiskaitymų mokėjimo kortelėmis paslaugos sutartį.

Išmanųjį terminalą galima naudoti bet kurioje vietoje. Investicija vienkartinė – įsigijus skaitytuvą nėra taikomi skaitytuvo nuomos ar įrengimo mokesčiai.  Terminalas suderinamas su „iOS“ ir „Android“ išmaniųjų įrenginių operacinėmis sistemomis.

Naudojimas nesudėtingas. Prekybininkas įveda sumą savo išmaniajame įrenginyje per „Swedbank“ programėlę. Klientas įdeda kortelę į išmanųjį terminalą ir surenka PIN kodą. Mokėjimas atliktas. Prekybininkas gali siųsti čekius klientui elektroniniu paštu ar SMS.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.