Rajono verslininkas – tarp trijų ambasadorių

gulbeles apdovanojimas
Gruodžio 8-osios vakarą Raudondvario dvaro menų inkubatoriuje vyko tradicinis Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų (KPPAR) renginys. Artėjančiam Lietuvos šimtmečiui dedikuota šventė beveik trims šimtams verslo, valdžios, akademinės bendruomenės, socialinių partnerių atstovų priminė, kad istoriją kuriame šiandien. „Didžiuokimės ne tik praeitimi, bet ir dabartimi“, – žinią skelbė vakaro programa, pabrėždama dabartinės kartos atsakomybę kuriant šalies istoriją.
 
Metų įvertinimui skirtas iškilmingas vakaras prasidėjo sveikinimo kalbomis ir geriausiais linkėjimais plėstis. Kaip tikina rūmų atstovybės Šakiuose iniciatorius ir vadovas, „UAB „Gulbelė“ direktorius Arūnas Tarnauskas, pradedant 2017-uosius pasikeitusi KPPAR vadovybė jau daug nuveikė atnaujinant rūmus, tad skatinimai toliau sėkmingai plėtoti verslą, kurti naujas darbo vietas, ieškoti naujų rinkų ir verslo partnerių, glaudžiau bendradarbiauti su akademine bendruomene turėtų sėkmingai pildytis dėl jau pradėtų darbų. Pasak jo, nepriklausomai nuo to, ar verslas mažas, ar didelis, gyvybiškai svarbu bendrauti ir bendradarbiauti su aplinka, tad labai džiugina tai, jog šiemet rūmų narėmis tapo net trys Šakių rajono įmonės – UAB „Vitremsta“, UAB „Mėsos guru“ ir IĮ „Šlepetija“.

A. Tarnauskas kartu su dar dviem kolegomis buvo tituluotas 2017 metų rūmų ambasadoriumi. Verslininkas džiaugiasi novatoriškais pokyčiais KPPAR bei galimybe tiek savo verslu, tiek idėjomis tiesiogiai pasiekti norinčius veikti kolegas. Pasak jo, toks profesinis bendravimas ne tik leidžia pajausti, kas vyksta verslo pasaulyje, bet ir kartu skatina mokytis bei tobulėti, dalintis patirtimi.

„Būtina atrasti save ir naudą sau. Niekas kitas to neatneš“, – sako A. Tarnauskas.

Viena iš reikšmingiausių šimtmečio sukakčiai skirtų rūmų iniciatyvų bus Lietuvos verslo alėjos atidarymas 2018 m. pavasarį Kaune, o Šakiuose bus įgyvendintas Šakių atstovybės inicijuotas projektas įamžinti 1918 m. Vasario 16-osios akto signataro Jono Vailokaičio atminimą tėviškėje. Rūmų bendruomenė taip pat palaiko kauniečių pasiryžimą Vytį, Lietuvos valstybės, istorijos ir vienybės simbolį, pastatyti Kaune.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.