Grožio studija – išsipildžiusi moters svajonė

sabrina
Nuotr. Grožio studijos įkūrėja Sabrina Žindžiuvienė svečius pasitiko pakilia nuotaika bei saksofonisto Juozo Kuraičio dovanotais muzikos garsais.

Gintarė MARTINAITIENĖ  

Penktadienį iškilmingai atidaryta Sabrinos Žindžiuvienės grožio studija „La Beauté“ oficialiai duris lankytojams atvers jau nuo ateinančio pirmadienio. Studijos įkūrėja sako, jog sieks, kad kiekvienas iš studijos išeitų ne tik pagražėjęs, bet ir laimingas. Juk klientais rūpinsis patyrusios ir savo darbą mylinčios bei išmanančios meistrės.

Artimiausius bičiulius į jaukią studijos atidarymo šventę pakvietusi Sabrina džiaugėsi, kad išsipildė viena didžiausių jos svajonių.

„Atėjo tam laikas, palankiai susiklostė aplinkybės. Esu labai laiminga ir pasiruošusi visas savo žinias atiduoti klientams. Mano tikslas – kad kiekvienas atėjęs visada iš čia išeitų laimingas. Dėl to aš viską padarysiu“, – tikino grožio studijos įkūrėja ir savininkė.

Už tai, kad pavyko įgyvendinti nuo vaikystės puoselėtą svajonę, ji labiausiai dėkinga savo šeimai, kurią apskritai laiko viso gyvenimo pagrindu.

„Šeima – tai didelis kumštis, o jei dar turi jų palaikymą, tai ir gali užtikrintai eiti į priekį, tikėti tuo, ką darai. Esu jiems labai dėkinga. Be jų aš nieko nebūčiau padariusi“, – džiaugėsi jau dešimtmetį Šakiuose gyvenanti S. Žindžiuvienė, kuri į mūsų šalį bei miestą atkeliavo vedama meilės.

Prieš tai ji 15 metų gyveno Paryžiuje, kur ir dabar likusi didelė dalis jos širdies, draugai, šeimos nariai, tad galvodama, kaip turėtų vadintis studija, ilgai nesvarstė ir nusprendė, kad sąsajos su Prancūzija tiesiog būtinos.

Sabrina paaiškina, kad „La Beauté“ prancūziškai reiškia „grožis“, tad ir į studiją atėjusios klientės galės rinktis iš gausybės siūlomų grožio procedūrų: čia bus atliekamas makiažas, pedikiūras bei manikiūras, blakstienų priauginimas, kūno priežiūra (depiliacija), o kiekvienos plaukais pasirūpins puikiai savo darbą išmananti kirpėja Augustė Javaitytė. Tiek Augustė, tiek Sabrina grožio srityje ne naujokės, šį darbą yra dirbusios anksčiau ir jau pamėgtos ne vienos šakietės, tik dabar nusprendė susiburti į komandą. Jos žingeidžios, nuolat tobulina savo žinias ir svarbiausia – be galo myli tai, ką daro. Štai Sabrina pagrindines žinias įgijo Prancūzijoje, kur mokėsi iš profesionalių bei patyrusių meistrų, vėliau specialius kursus baigė ir Baltarusijoje. Augustė įgijo patirties ir naujų idėjų pasisėmė dirbdama „Alina Guess“ grožio salone Klaipėdoje ir žada, kad padės surasti save nežinančioms, kas joms tinka, arba atrasti kažką įdomaus, norinčioms pokyčių.

Visgi negaliu nepaklausti, ar nebaisu rizikuoti ir tokią studiją atidaryti bei verslą pradėti ne kur kitur, o Šakiuose.

„Būtų baisu nepabandyti, tada visada galvočiau, kaip galėjo būti. Nebijau ir nebijojau. Tikiu, kad pasiseks, o jei taip įvyktų, kad nesisektų, uždarome duris ir gyvename toliau. Tai labai svarbus mano gyvenimo etapas ir tai tik pradžia“, – sako pozityvumu ir puikia nuotaika trykštanti S. Žindžiuvienė.

Pakiliai nusiteikusi ji artimiausius bičiulius penktadienį pakvietė į atidarymo šventę ir džiaugėsi išsipildžiusia svajone. Neeilinę atmosferą atidarymo metu muzikos garsais sukūrė saksofonistas Juozas Kuraitis, nuotaiką pasaldino ne tik firminis studijos tortas, bet ir šokolado fontanas.

 Šnekučiuodamiesi bei jau rezervavę laiką grožio procedūroms nenoriai iš atidarymo šventės skirstėsi svečiai. Belieka viltis, kad entuziastingai pradėtas startas į grožio pasaulį bus sėkmingas, o išsakyti artimųjų linkėjimai išsipildys su kaupu.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.