Permanentinis makiažas – iš noro gražinti moteris

litinskiene
Nuotr. Į naują veiklą pasinėrusi Rasa Litinskienė sako, kad permanentinis makiažas tobulas išradimas ne tik skubančiai, bet ir savimi besirūpinančiai moteriai.


Tikriausiai ne dažna šakietė žino, kad nuo praėjusių metų rudens Šakiuose (Bažnyčios g. 11), A. Juškaitienės odontologijos-kosmetologijos klinikoje, dirba permanentinio makiažo specialistė Rasa Litinskienė.
 
Ilgus metus dirbusi mokykloje, ji nusprendė įgyvendinti savo seną svajonę. Nuo mažens mėgusi piešti, norėjo savo veiklą susieti su menu, bet, susiklosčius tam tikroms aplinkybėms, pasuko pedagogės keliu. Visus darbo mokykloje metus Rasa po truputį piešė, daug kas į ją kreipdavosi norėdami, jog savo gražiu raštu užrašytų sveikinimus įvairiomis progomis. Tad menas visada buvo šalia Rasos.

Kaip pati Rasa sako, sunku buvo pasiryžti po tiek metų pasinerti į visai kitą veiklą, tačiau šeimos ir geriausių draugų palaikymas padėjo apsispręsti.

„Gal ir nebūtų galima pavadinti šios veiklos menu, bet savotišku menu turbūt galima. Čia taip pat svarbu tikslios ir gražios linijos, estetiškas vizualus vaizdas“, – sako pašnekovė.

Kodėl permanentinis makiažas?

„Turbūt pirmiausia to imtis paskatino noras matyti gražias moteris ir žinoti, kad prie to grožio prisidėjau. Smagu išgirsti gerą žodį, padėką ir matyti laimingas akis. Aišku, pasitaiko momentų, kad dėl įvairių priežasčių nepavyksta pasiekti geriausio rezultato, tačiau visuomet stengiuosi dirbti maksimaliai gerai“, – tikina R. Litinskienė.

Moteris aiškina, kad permanentinis makiažas – tobulas išradimas ne tik visuomet skubančiai jaunai, bet ir pagyvenusiai, savimi besirūpinančiai moteriai. Rytais nereikia daug laiko skirti dažymuisi, nereikia vengti baseino ar  jūros bijant, kad tavo grožis nuplauks kartu su vandeniu. Tad norinčios sutaupyti laiko, visuomet atrodyti tarsi pasidažiusios, gali į specialistę kreiptis dėl antakių, akių, lūpų permanentinio makiažo.

Taip pat klinikoje atliekamas ir antakių bei blakstienų dažymas naujos kartos CC Brow Henna dažais. „Nuo kitų Henna dažų jie skiriasi savo patobulinta sudėtimi, blukimo laiku. Šie dažai pranašesni už cheminius, nes yra natūralūs, todėl saugo antakių ir blakstienų plaukelius, net stiprina ir skatina augimą. Be to, laikosi žymiai ilgiau: ant odos iki 10 dienų, o ant plaukelių net iki pusantro mėnesio“, – su produkcija supažindina specialistė.

Taigi, Šakiuose tarp įvairių grožio paslaugų teikiama ir permanentinio makiažo paslauga. R. Litinskienė maloniai laukia tiek konsultacijoms, tiek ir procedūroms. Beje, ateityje ji žada visus norinčius papuošti ir tatuiruotėmis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.