„Olerex“ kviečia išbandyti naują kavos skonį

kava subway paulig
Nuotr. UAB „Paulig Coffee Lietuva“ Svarbių klientų vadybininkas Nerijus Kligys džiaugiasi galėdamas išskirtinio skonio kavos pasiūlyti ir šakiečiams.


Šakiuose veikiančioje „Olerex“ degalinėje galima įsigyti išskirtiniu „Thermoplan“ kavos aparatu pagamintos „Paulig“ kavos. Tai naujausios kartos kavos aparatas, kuris kaip tikras barista ruošia puikiausią daugybės rūšių kavą. Jo ypatybė – patentuota pieno putos paruošimo sistema, leidžianti espreso pagrindu paruošti gardžią latė ar kapučino.
 
„Thermoplan“ kavos aparatus naudoja tokie gigantai kaip „Starbucks“, „Costa Coffee“, „McDonald‘s“ ir kiti. Dabar visi, užsukę į „Olerex“ degalinę, galės pajausti, kodėl „Paulig“ yra vienas iš rinkos lyderių ir savo kavai ruošti renkasi „Thermoplan“ kavos aparatus.

Kita „Olerex“ degalinėje ruošiamos „Paulig“ kavos ypatybė yra ta, kad, gaminant tiek mažą, tiek didelį kavos puodelį, išlaikoma aukščiausia gėrimų kokybė ir skonis, nes naudojami du kavos malūnai. Vienas yra skirtas juodai, kitas – espreso kavai. Skirtingiems kavos gėrimams ruošti reikalingas skirtingas kavos malimo lygis. Specialios receptūros buvo sukurtos „Paulig“ baristos, kad būtų galima užtikrinti galutinę produkto kokybę.

„Paulig“ rūpinasi ne tik tuo, kad jų kavos pupelės taptų puikaus skonio ir kokybės kava, bet ir pačių pupelių kelione nuo kavamedžio iki kavos puodelio. Visa „Paulig“ kava yra įsigyjama tik iš tų tiekėjų, kurie kavą augina tvariai – dalyvauja atsakingos partnerystės programose arba turi atsakingos praktikos sertifikatą.

Be to, kaip pastebi ilgus metus su kava dirbantis UAB „Paulig Coffee Lietuva“ Svarbių klientų vadybininkas Nerijus Kligys, apskritai kavos kultūra gerokai šoktelėjusi į viršų ir žmonės daugiau ragauja ir supranta, kokia yra gera kava, tad bet ko nepasiūlysi.

„Paulig“ žino, jog tik iš „laimingų pupelių“ paruošta kava bus skani. Kitu atveju negerą skonį burnoje jaus ne tik kavos mylėtojai, bet ir kavos augintojai, nelaiminga liks ir pati gamta. Štai to „Paulig“ bando išvengti jau nuo 1876 metų, o šių pastangų rezultatą – aukštą kavos kokybę ir ypatingą skonį – galite patikrinti „Olerex“ degalinėje Šakiuose jau dabar.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.