Įmonė persikėlė į kitas patalpas

komunalinis ukis naujai
Nuotr. UAB „Šakių komunalinis ūkis“ persikraustė į naujas patalpas – Bažnyčios g.4 K1, Šakiai (Šakių rajono savivaldybės archyvas).


UAB „Šakių komunalinis ūkis“ šią savaitę persikėlė į naujas patalpas. Nuo šiol įmonė veiklą vykdys Bažnyčios g. 4 (savivaldybės administracijos kieme) esančiose patalpose, buvusiame archyvo pastate. Įmonės direktorius Algirdas Naujokaitis sako, kad darbuotojai labai džiaugiasi naujomis administracijos patalpomis.

Sprendimą perkelti įmonės administraciją į kitas patalpas rajono savivaldybės administracija priėmė dar šių metų spalio 25 d. Iškeldinti įmonę į kitas patalpas savivaldybė stengėsi dėl to, jog lig šiol nuomotų patalpų (buvusiame AB „Lietuvos dujos“ pastate, esančiame Kęstučio g. 54) nuomos kaina įmonei buvo per didelė. Jie kas mėnesį už nuomą mokėdavo 560 eurų, o dabartinės patalpos įmonei atsieitų iki 70 eurų. Kadangi įmonės finansinė padėtis pastaruoju metu yra nepavydėtina, šis savivaldybės žingsnis – vienas iš veiksmų, kaip pagelbėti UAB „Šakių komunalinis ūkis“. Naujosios patalpos minėtai įmonei būtų išnuomotos dešimčiai metų, jų plotas yra 86 kv. metrų. Anot įmonės direktoriaus A. Naujokaičio, darbuotojai, vos apžiūrėję naujas patalpas, džiaugėsi tuo, kad jos, palyginus su ankstesnėmis, yra jaukesnės, šiltesnės ir, žinoma, kainuos daug mažiau. Savivaldybės administracija yra numačiusi, kad ūkinėms reikmėms reikalingas patalpas „Šakių komunalinis ūkis“ galės nuomotis iš kitos savivaldybės įmonės – iš UAB „Šakių šilumos tinklai“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.